Zrušení omezení denní doby lovu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88 Re: Re:

2013-09-05 17:47

#85: Jiří - Re:

No tak vidíte, konečně z vás něco vypadlo, když se tváříte jako profík. Pokud se dá velmi lehce "ojebat" zákon, jak jste sám pravil, "hospodářský rybolov udicí", tak by se měl především svaz měl snažit o změnu! Kurva, kdo jiný? Já, jako jedinec??? Nebo instituce kterou živí xtisíc členů a platí si jí... O pohodlí rybářů mi nemluvte, stejně tam ty čtyři hodiny jsem. Akorát buďto "čumím kamsi", anebo spím... Nebo vy, tam u vás nutíte rybáře po půlnoci od vody odejít? Pak bych pochopil váš argument o pohodlí... Ano, tato petice se snaží o změkčení nesmyslného pravidla. Negativní dopady vidíte pouze vy, já a mraky dalších rybářů žádné neregistrují. Kontrola je zcela v pravomoci svazu, a pokud se nemýlím, tak si svaz prosadil RS, jako veřejného činitele. Tak jaká pak řeč o nemožné kontrole? Nevím jak u vás, ale u nás se občas ve čtvrt najednu objeví člun, čtyři porybní, čtyři policajti, reflektor a je poptákách... Takže bych to viděl spíš jako pohodlnost bafuňářů, samozřejmě včetně vás. Anebo, si myslíte, že jako člen RS, a hospodář jste řadový člen? Pokud ano, tak to potěš...

PS: A byl bych rád, pokud by to bylo dříve, než později, jelikož nejsem nesmrtelný. Dalších čtyřicet let bych už asi nedal... A prosím, nemotejte do rybaření politiku, vaši a ještě blbou...

Odpovědi

Jiří

#90 Re: Re: Re:

2013-09-05 19:58:59

#88: - Re: Re:

Vídím, že nejen neznáte pravidla, která chcete měnit, ale nechápete ani psaný text, takže to vidím jako ztrátu času něco dále vysvětlovat. Až dozrajete a začnete chápat jak co funguje, můžeme v debatě pokraovat.

Jiří

#91 Re: Re: Re:

2013-09-05 20:14:11

#88: - Re: Re:

Jinak svazu neplatíte, že něco dělá, svaz jste vy sám a každý rýbář, který je jeho členem. Každý člen je jeho součást. Pokud to vidíte tak, že svazu za něco platíte, aby pro vás něco dělal, začněte třeba houbařit, protože podobní rybáři jsou základem celkového rozkladu rybaření u nás!!!

A negativní dopady nonstop lovu? To nevidím jen já, ale všichni, kteří o tom oboru něco vědí a zažili to v praxi. Jak jinak si vysvětlit, že skuteční rybáři se staví proti zrušení tohoto omezení.

Jsem řadový člen svazu, funkci RS a hospodáře vykonávám na vlastních revírech. O to více mě zaráží, kolik lajků a neználků se snaží o dané problematice rozumovat bez základních znalostí.