Petice proti Petici, která se snaží svrhnout vedení Dobyvatele

Quoted post

Patton

2013-08-14 12:06

PROBUĎTE SE (nebo se naučte číst) - např. statečný "nepřihlášený uživateli" pod č. 21. Support podepisuje "Petici p r o t i Petici, která se snaží svrhnout vedení Dobyvatele", což považuji za normální, přirozené a zcela legitimní. A víš, "nepřihlášený uživateli č. 21 i vy ostatní nepřihlášení", někteří z toho supportu se dokonce nebojí ani podepsat! Nepochopitelné (pro vás), že?
PS: kávičko, Tebe taktéž bez uvozovek :))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#24 Re:

2013-08-14 12:12:41

#23: Patton -Nerozházíš mě, Jindřichu. ;) Já se na předešlé petici taky nebála podepsat a to ne pod pseudonymem, ale pod vlastním jménem, což spoustu lidí tady neudělalo.

Nepřihlášený uživatel

#26 Re:

2013-08-14 12:26:48

#23: Patton - já nevím.. ale teď se do toho všeho snažím začíst.. support podepisuje petici proti petici, která je ne proti svržení supportu, ale proti způsobu vedení - což je dle mého velký rozdíl - jako návrh tam je obměna vedoucího operátora (což asi bude ten pan Dexter, jak tady z toho všeho chápu) a proměna support týmu - což znamená, že by třeba bylo vhodné obměnit chování na tom chatu. Zde je petice proti petici - to znamená, že chce napadnout tu petici, která chce změnu .. můj závěr tedy je  - že tomu supportu to přijde normální vše, co se tam dělá a děje a tím, že se podepisuje pod sebe si za sebou stojí - v tom případě nechápu smysl této petice proti petici.. a končím se slovy ať žijou petice, petice za petice, petice proti peticím a zřejmě nastal čas si zakoupit pozemek na Měsíci a doufat, že tam se tahle pomatenost lidská nedostane tak rychle...