Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23 Re: Kretenismus

2013-03-25 20:52

#9: Chocholousek - Kretenismus

Vážený pane Chocholoušku, nejen pan Babáček, ale i nespočet dalších včteně mě a mých dětí na vlastní kůži zažíváme ten psychoteror a věřte, že není o co stát. Je to zrůdnost, pro kterou není slov. Mé tehdy 11-ti leté dítě se pokusilo o sebevraždu a netušíte, co to je prožívat bezmoc a přežívat ze dne na den, z hodiny na hodinu. Nevíte a ani nemůžete vědět, co to je za hyenismus. Nepřeji Vám abyste to někdy poznal, tak neodsuzujte druhé.

 

Odpovědi

Mecha

#68 Re: Re: Kretenismus

2016-12-11 15:11:14

#23: - Re: Kretenismus 

 Plně s vámi souhlasím a soucítím.. Pan Chocholoušek, jak už jen název si pojal za své, to nebude mít sám v hlaviččce v pořádku.  Naprosto jste mi vzal slova z úst. Hyenismus, psychické týraní, až psych. teror. Nechci přestat věřit v to, že každému se všechno vrátí podle toho jak sám se chová k ostatním. Je mi moc líto, co Vám způsobili. Mně se snaží zničit již 6.rokem, proto mě tato petice těší, i když je nás málo, oproti lidem, kteří si to vyslechnou, ale nechtějí věřit, protože se jim to nedějě anebo lidem, kteří jsou na bázi myšlení, že nestihnou v tv Ordinaci v růžové zahradě a zboří se celý svět, protože neviděli Zlatu Adamovskou, jak si prý údajně opravdu ostříhala vlasy do hola. NO, takže nám už kromě vlády a inteligentních lidí ( ne primitivních typu: jako každý týden musím ke kadeřnici nebo na solárium, nebo , kterou sbalím na dnešní večer) snad už ani nic nezbývá. Veřme sami sobé, i když se nás snáží zvyklat a dostat na úplné dno. A pokud se tak stane, tak to musíme pojmout tak, že se máme alespoň od čeho odrazit, a dělat vše proto, abychom jim to zamezili

akim-cz

#128 Re: Re: Kretenismus

2020-03-18 13:12:00

#23: - Re: Kretenismus 

Héhé ,pane chocholoušku prý a znáte tohle ste syn učetní a konkurzní súprávkyně a máte jí k něčemu nutit.Proč se asi bráním .