Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize


Nepřihlášený uživatel

/ #47 Prymula se dopouští více omylů současně

2020-10-08 13:04

S vašimi požadaky rád souhlasím. Není to ale správně, protože chybí odůvodnění. Bez odůvodnění Prymula nepochopí, proč to chcete, a právem vám odvětil, že vám chybí základní epidemiologické znalosti.

..............................................................

Prymula dělá několik lumpáren najednou

1) Reprodukční číslo vypočítává z falešných hodnot, které vlastním přičiněním navyšuje, aby prodal víc testů a roušek. Víc testuje, víc jich přistihnou. Ještě to pokračuje dál. Oni najdou všechny kontakty toho otestovaného nešťastníka a všechny otestují. Ty přistižené zase donutí bonznout své známé. Tak se počet přistižených zvětšuje geometrickou řadou. Nemnoží se vir, ale chudáčci, co procházejí kolečkem trasování. Viru je pořád stejně, protože skrytě nakažení, potajmu infikovaní nemoc dále šíří rychlostí nezávislou na počtu testů. Ta rychlost se dá zjistit z přehledu hospitalizovaných.

2) Stále se ohání možným zahlcením nemocnic, které nemůže nastat. Je to zjevné z grafu přibývání hospitalizovaných a počtu nemocnic i z hlášení lékařů, kteří rozumí matematice lépe než Prymula.

3) Jeho restrikce nemají na nic vliv. Virus se po nich ani nezastaví, ani nezmizí, jen odsune na později. To přeloženo do češtiny znamená, že ta mizerie jak finanční, tak omezování ústavních svobod bude trvat mnohonásobně déle.

4) Protizákonně vyhlásil nouzový stav, když nejsou splněny podmínky pro pandemii a epidemii. Muselo by být 1,5% až 3% nemocných a je jen 0,39% pozitivních bez nemoci.

5) Zavádí restrikce v místech, kde je větší pravděpodobnost přenosu, ale to je špatně. Má to dělat tam, kde to způsobuje nejmenší škody. Stejně jako daně se nevybírají tam, kde je nejvíc neplatičů, ale tam kde výběr daní je spojen s nejmenšími náklady.

................................................................

Ministr vůbec nechrání ohrožené osoby. To by mohl dělat např. segregací v obchodech, restauracích a MHD bez toho, že by lidi zbavoval ústavních práv. Prymula na to mentálně nestačí, chybí znalosti matematiky i ekonomie. Přidejte prosím do petice, aby byl sesazen a nahrazen osobou s matematickým a ekonomickým vzděláním bez střetu zájmů!. 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...