MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #59712 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-30 15:14

#59652: - Re: Re: Re: Re: Re: Nic takového není pravda.... 

  Byla to "jakási" smlouva s Ruskem o které nikdo a tím spíše občané nevěděli, co v ní je a především nevěděli, že se dojdednává. Podpis smlouvy byl vázán na "odoložení" podpisu Asociační dohody s EU, kterou Janukovič roky dojednával a díky tomuto jednání mu byly tolerovány takové věci jako změna Ústavy Ukrajiny tak, že měl daleko více pravomocí. 

Taková věc, jako je asociační dohoda se nikterak veřejně důrazně nepropírá. To mezi sebou konzultují politici a o vstupu do EU například u nás rozhodlo až referendum a občané mohli maximálně odpovědět na dvě varianty: ano, nebo ne. Janukovič tedy v zásadě nepodnikal nic až tak nelegitimního, aby musel být sesazen de facto fašistickým pučem. Obyčejní lidé pak byli vmanipulováni do událostí převratu hlavně pak díky finančním intervencím západu přes neziskovky, za něž pak podnikal západ důkladnou mediální a psychologickou masáž. Že by lidi vyhnala do ulic okolnost jednání Janukoviče z Rusy sama o sobě je věřím, že konečně uznáte, nesmyslný předpoklad.

Saddám Husajn měl vyvíjet zbraně hromadného ničení a to především chemické. Na jadernou zbraň neměl s velkoku pravděpodobností prostředky  technologie. Tedy řešily se zbraně chemické nikoliv jaderné v Iráku. Zbraně jaderné řeší USA i Izrael v Iránu. 

Chemické zbraně se řešily v jiné souvislosti a to z událostí dřívější doby, kdy měly být použity na rozkaz "Chemického Alího". Jenže právě Irák byl obviňován později z pokusů vyrábět zbrabě jaderné, což se ukázalo jako nepravda a nakonec to i média přiznala. Mně šlo ovšem o to předchozí šíření oné informace a tu by bez informací, ale hlavně doporučení tajných služeb média odvysílat nikdy nemohla. Podobných nepravd odvisílá mainstream jistě veliké množství, ale obyčejný občan je nemá jak ověřit a konfrontovat ze skutečnou realitou, tudíž mainstream, hlavně v případě komentářů k vojenským událostem, nemusí mít žádný strach, že by byl žalován.

Co se týče vaší propagace ideologie potlačující práva a svobody občanů - pokud si toho nejste vědom, tak se nechte vyšetřit. 

Pouze diskutuji, žádnou ideologii nepropaguji. Kterou vám známou ideologii tohoto druhu jsem měl propagovat?