STOP knížeti Karlu Schwarzenbergovi

Nepřihlášený uživatel

/ #17 rady prezidentovi

2013-06-01 11:52

#1: DÍKY, SLINTU NECHCEME - Vymýšlet blbosti a ty mediálně s úsměvem chytráka prodávat a usínat, kudy by chodil.

vazeny p. Prezidente, aby zlepsit  funkci Vlady   asi je potreba vymenit  ministra  Karla Schwarzenberga,ktery  je tezce nemocny,ma spavou nemoc NARKOLEPSII a bude vzdy usinat  vsude,protoze ma tezkou formu NARKOLEPSII,on nema ani maturitu,je bez vzdelani,neovlada dobre cestinu,umi pouze nemecky.Vzdy bude konfliktnym  a b ude prosazovat zajmy svym  schwarcenbergum, ne CESKEMU narodu.Uz  dnes to vidime v pripade s p. Prof Klausovou Csc.Tento mason vzdy  bude vyvolavat konflikty ve vlade,protoze nenavidi cesky  a slovensky narody.p.Necas  uy je ve vlade prescas,  a nikdy nebude objektivni  a je to prebehlik a jim zustane. Pred lety  prebihaval od jedne polit. strany ke druhe,pal, zustal v ODS,ktera mela vetsi popularitu. Necas je karieristou a nic  objektivniho  od  neho se neda ocekavat. p. Prezident musi co nejdrive se zbavit teto osoby,kteri ho  a jeho rozhodnuti nerespektuji. Prezident ma na to pravo.Svata Ludmila