Zrušení pouťové atrakce "Jizdy na ponících"
Ty si fakt...
No na tobě se budeem vozit! Zajíalo by mě jak by jsi se cítila!!! -_-
Re:
asi na něčem jiném, atrakcí je spousta - byl/a-li jste někdy na pouti. Chcete-li se vozit, zajděte si tam kde se na koních opravdu jezdí a ne šmajdá do kolečka
Byla bych ráda za každou radu či kontakty kam se s peticí obrátit, aby to mělo co nejlepší efekt.. připravuje se papírová forma ke stažení..
jinak k diskusi, bohužel by to bylo tak jednoduchý...stačilo by kdyby rodiče ty děti na poníky prostě nedávaly..protože kde není poptávka....
Re:
Já jsem samozřejmě taky proti zrušení poníků na pouti ale z pohledů dětí chápu že se chtějí svést,protože jak píšete aby se šli svést do nějaké stáje tak zrovna moc možností není a když tak rozhodně ne za nějakých 30kč co za to chtějí na pouti.my naštěstí máme vlastní koně a pro děti poníka,ale z vlastní zkušenosti vím že děti moc možností se levně svést opravdu nemají.Každopádně na pouti se mi to nelíbí,už kvůli hluku a špatným podmínkám tudíž petici samozřejmě také podepisuji.
Re:
#2: - BOŽE NO TAK SE NEPOVOZÍTE LIDI bože a co jako ?? nemůžete si jako radši zaplatiit na nějaké jízdárně jízduuu :???? místo abyste týrali maléstarší poníky ???????? omg!!!
Re:
Má milá/ můj milý. Můžeš mi laskavě vysvětlit co je na westernu zlého??! Proboha zamysli se! Jezdím oba styli a musím říct že anglie je mnohem "drastičtější" než western. Western je mnohem více uvolněnější než anglie. Oba styli mají něco do sebe, ale ať se dívám z jakékoliv strany nevidím na westernu NIC zlého! Tak se laskavě uklidni!! Děkuji! Tato petice se vztahuje na pouťové atrakce a ne abys tu urážel/a věci, kterým nerozumíš!!
Poníky do salámů
Re: Re:
Jezdit si můžete klidně oba, ale vždycinky, styly...
98
This comment has been removed by the person who wrote it.
kone
| This discussion has been closed. |