Zrušení pouťové atrakce "Jizdy na ponících"
Předmět
Re: Re:
Ano, my taky vozíme a také chodím i se svým koníkem..;)
??
Taky jsem si toho letos všimla :/
Re: Re:
Nevím, ale myslím, že když se děti na ničem vozit nebudou, svět se nezboří. Já se nechala jako dítě taky párkrát povozit(na koni), to jo, ale od toho jsou tu rodiče, aby za ně mysleli. Stejně mě spíš bavilo jezdit krmit koně na pastviny.
DŮVOD PROČ NEPODEPSAT!
Re: DŮVOD PROČ NEPODEPSAT!
#113: Hanka - DŮVOD PROČ NEPODEPSAT!
já sem se bohužel ani v jednom jediném případě nesetkala s tím, že by se majitelé k těmto poníkům chovali jinak...zpřísněním se nic nevyřeší, myslím, že všichni moc dobře víme jak to chodí, stačí mít jen lejstra v pořádku a nikdo na ně nemůže...zodpovědnost za úmrtí stovek poníků si na krk klidně vezmu, protože je mi nadmíru jasné, že ve chvíli, kdy tito zvířata jsou nemocní či starý na to, aby jim vydělávali, skončí na jatkách tak jako tak..a koupí se nový a tradááá a tomu by se dalo zabránit...aby už žádní nový...navíc si přeci jen myslím, že většina z nich se je pokusí prodat aby z nich ještě něco měli...
Re:
dej si dítě za krk a běhej s ním dokola chytráku....
Re: DŮVOD PROČ NEPODEPSAT!
#113: Hanka - DŮVOD PROČ NEPODEPSAT!
Jasně, tak všichni budeme sedět se založenýma rukama a tupě čumět na to, jak se ty zvířata celý den točí kolem dokola, bez vody, krmení... Pokud by se to zakázalo, ano, pochopitelně by došlo k nějakému usmrcení, ne ale úplně u všech jedinců a nebyla by možnost, aby se do tohohle brali další poníci... Autory takovýhlech hovadin bych sama nutila celý den chodit dokola a bez kapky vody a pak by měli možná jiný názor
Je to nehoráznost takhle trápit zvířata,měl by tam chodit sám majitel těch ubohých zvířat ,aby si to v tak malém prostoru užil
poníci
už by se s tím mělo něco udělat,ty poníci jsou chudáci
| This discussion has been closed. |
Re:
#2: -
myslím že by se vám taky nelíbylo chodit celí život v kruhu bez odpočinku furt na jednu stranu!!!!!! bez vody a bez trávy!!!!! kdybyste pohlédly i v jakém stavu muj kopýtka....... !!!!!