Zrušení omezení denní doby lovu
Re: Jaký to má mít přínos?
#6: Jiří - Jaký to má mít přínos?
No nevím ale když du na fousateho,tak v 00 jak idiot musím to stahnout a ve 4 zas jak idiot to zavezt to mě osobně nejvíc točí,nehledě k tomu že v zaří byvá kolikrát krásněji a tepleji než třeba v srpnu a člověk musí od vody tak brzo,beru omezeni v říjnu ale zaří bych nechal klido nonstop,kapra nad 70,100% souhlas.A co se tyče bordelu jsem zato stím taky něco dělat,třeba poviné brygady.
Re:
#4: Petr Pelc - ...aby viděli že to je v zájmu většiny a ne pár jednotlivců
Bohužel si myslm, že se jedná o zájem pouze pár jedinců.
jo
Re: prohlášení s tím bordelem po rybářích bychzvážil ,
Tady bych zvážil jak ten binec vzniká, samozřejmě, je ho hromada i od nezodpovědných rybářů, ale třeba na Nechranicích jsem od povodně neviděl povodáky nic ělat, jen držkovat na rybáře. Přijede jeden jouda, poseká metrový proužek metrové trávy, nechá to ležet a jede dál, kam by musel s troškou námahy, tam nevleze. Při tom šlape v bordelu co naplavila velká voda, ne co naházeli rybáři. Čekal jsem třeba výzvu od povodí k uspořádání brigády, sám bych přiložil ruku k dílu, ale nikde nic, jen kritika rybářů. Proč by měl někdo, kdo platí za povolenku dnes již vcelku nemalou částku suplovat povoďáky, kteří jsou za to placeni? Je to trochu přitažené za vlasy.Nebo ne? Ale stejně tak jsou i mezi rybáři bordeláři. S tím souhlasím a v případě prokázání viny jsem pro opravdu tvrdépostihy.
Re: Jaký to má mít přínos?
#6: Jiří - Jaký to má mít přínos?
Pro jirku.Ahoj a na jaký podmínky chceš čekat ,když pujdeš příkladem čestného rybáře tak přesvědčíš ostatní masaře aby se u vody chovali čestně ,jo a to v EU taky čekají na jiné podmínky?Ne zavedli to a každý si hlídá vodu aby se nemasařilo.
s pozdravem Filip Izsof
Re: Re: Jaký to má mít přínos?
#7: Zdenek M - Re: Jaký to má mít přínos?
Vtom s tebou souhlasím , všechno je vlidech
doba lovu?
petice
Re: Re: Jaký to má mít přínos?
#7: Zdenek M - Re: Jaký to má mít přínos?
Kdo chce chytat 24hod, tak si může chodit na soukromáky, tam si ten noční lov taky zaplatí.
Re:
Toto je výborný nápad,ročně mám pár vycházek se zavážením na sumce,a o půlnoci to stahovat kvůli někomu kdo vymyslel 24hod.-04hod. zákaz lovu je docela hnus,když to tam vezu ve čtyři zase zpátky.A horní míra kapra je ok,už to mělo být dávno,ve svazovkách jich rapidně ubylo,zato soukromáky praskají ve švech:-(
Re: Re: Re: Jaký to má mít přínos?
#47: unudle - Re: Re: Jaký to má mít přínos?
Jakýpak je "důvod" ke čtyřhodinovému přerušení? Mimo toho, že jste tak nějak zapšklý? Jinak na soukromých, se platí za úplně něco jiného.
Re:
...kde jsou trávy a časté vázky povinný člun... Slušná hovadina. Jsou revíry, kde je i loď úplně zbytečná. Nevymejšlejte blbiny navrch.
| This discussion has been closed. |