Změna doby trvání letního času
velmi ráda se připojuji k Vaší petici za zrušení letního času. Nikdy jsem si na to nezvykla a ani si na to nehodlám zvykat a přesto si myslím, že člověk ani nic za hodinu tam či sem nic neušetří!! Je mi 30 let a chodím denně do práce 7 dní v týdnu a 365 dnů v roce a dělám svátky a nesvátky a řeknu Vám, když do obchodu vstávám brzo ráno a je změna času. Tak mám strach z toho abych nezaspala a než se zbráborám, tak mě to trvá přesně půl roku a to už je změna času opět! V letním čase se cítím hodně unavená, neodpočatá a než tento stav dosáhne normálu, tak jsou z toho 3 měsíce. Opravdu, nemám ráda posouvání ručiček a myslím si, že když zvířata nenosí hodinky na rukách. Určitě,by taky uvítali jen jeden čas. Za další, si myslím že i veškerá doprava se kterou jezdí lidi do práce a musí hodinu stát na místě! Tak, si normální člověk vezme taxíka a nebo dojde pěšky domů a možná i cestou vystřízliví. Opravdu, je to celé hovadina posouváním ručiček!!! :-))
Příroda se nedá obelstít.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Proč nezrušit zimní??? :-D omg ...třeba proto, že je to ten původní a astronomicky správný, který odpovídá slunci na jihu ve 12 hodin, atp.! To bychom si rovnou mohli říci, že oběd ve 12 je brzy, tak posuneme čas o tři hodiny do předu ať obědváme ve tři a přitom můžeme mít na hodinkách 12 ;-)
Re: Změna času
jsem pro zrušení vždytť to nemá žádný efekt jestli jo tak ať mě z toho někdo vyvede Dana
změna času
Proti letnímu času
Re: Re:
Že to zavedli komunisté? No to je zase blábol. Co si tak nejprve o tom něco přečíst? http://cs.wikipedia.org/wiki/Letn%C3%AD_%C4%8Das
Souhlasím se zrušením. Je to nesmysl.
Miroslav
Mám dojem, že už to nemá žádný efekt. Jen to znepříjemňuje život. Začala jsem stím bojovat při odpoledních směnách a když jsem mněla děti malé.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Změna času
#75: obuvník - Re: Změna času Význam má jen úplné zrušení změny času