Změna doby trvání letního času
This comment has been removed by the person who wrote it.
Přoč rušit letní čas?
Nevím lidi proč chcete zrušit letní čas. Nejste rádi že je v létě dlouho světlo. Já vám něco řeknu. Kdyby nebyl letní čas tak by v červnu bylo už ve 3 hodiny ráno světlo kdy většina lidí ještě spí a večer by bylo světlo jenom do půl deváté namísto do půl desáté. Tak nevím k čemu by to bylo. Já jsem se narodil v roce 1982 kdy už se zaváděl letní čas a tudíž jsem na něj za celý svůj život zvyklý a neumím si představit kdyby se zrušil jaké by to bylo.
Já si myslím že hodně lidí je rádo když je díky letnímu času v létě dlouho světlo akorát jsou lidé leniví vstávat na jaře o hodinu dřív. Však přece češi jsou lenivý národ. Jenom když to člověk vidí jak jezdí auta a v hodně autech sedí jenom jeden člověk. To je zdechloba! Auto je rodinná záležitost a není od toho aby v něm seděl jenom jeden člověk. Od toho je jízdní kolo. Já říkám jedno. Člověk který jede sám v autě je zdechlák pokud třeba nejede pro někoho.
Re: Přoč rušit letní čas?
#287: Martin Zbranek - Přoč rušit letní čas?
A co dvoukolo?
Re: Niesme upiri
"Zimní" čas neexistuje. V zimě platí normální čas a ten má platit pořád.
Re:
Treba proto, ze lidi, co vstavaji napriklad o pul sedme mjsi v letnim case vstavat o pul seste. A to je sakra rozdil. Kdybych vstavala v jedenact, tak je mi to taky jedno. Jsem prirozenym nastavenim sova, uz tak mam problem zit jak za Marie Terezie, kdy vsude v zapadni Evripe zacinaji v devet, my uz v osm. A jeste si posuneme cas, abysme mohli zacit uz v sedm. Kdyz pak jdeme vecer spat, abychom se aspon trochu vyspali, ackoli je na palici chodit spat tak brzo, je hrooozne prima, ze do pul desate je svetli a vubec se nam nechce. Je to proste proti prirode!!!!!
Ty blbecku jeden, ja ti dam lenivy!!! Je sakra rozdil vstavat v 6:30 a v 5:30!!!! A zaciname o hodinu driv, nez v cele zapadni Evrope!!!! Sorry, ale jako sova fakt trpim! Kdyz musim zalezt do postele jeste za svetla, abych se vyspala!!!!
Re: Změna času
Změna času přináší problémy jen líným lidem.Když jeden čas,tak nechat ten letní!Mě by jeblo,kdyby byla v létě tma už v osm hodin.Nejlepší to mají Španělé,tam zapadá slunce teprve před půl jedenáctou.Ráno at je tma,jak dlouho chce.
Povídám,přesně tak.Letní čas vadí jen lenivým lůzrům.Prý že jsou senzitivní.Lejno,leniví jsou.Psal jsem výše:Španělům zapadá slunce před půl jedenáctou,to je paráda.
Re: Re:
chodim na stredni skolu, mam krom pondeli kazdy den vyucovani od 7, 05h. Vstavam v 5, 40h , tudiz momentalne ve 4,40h.
Re: Re: Změna času
ti nevím,ale byla jsem ve Španělsku v Září a v půl osmé byla tma, při letním slunovratu,tady taky zapadá slunce podesátý. A lenost? tak vstávej v půl čtvrté,v kolik vstáváš do práce,to by mě tedy zajímalo
| This discussion has been closed. |