Žaloba na stát
Hlavně aby to kněčemu pomohlo. Tohle už je k uzoufání. Umět dobře anglicky či německy, tak tady nemám stání
Přece jen se někdy něco do TV dostane - ale většinou to mezi těmi sračkami unikne pozornosti. Mne spíše zajímá, zda v následujícím případě byli policisté vyšetřováni. Sdílejte to dál! Na takové sviňárny musíme reagovat a upozorňovat veřejnost!!! *** http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Exekutor-zkopal-pani-ktera-pak-zemrela-zaznelo-u-Jilkove-Jeho-kolegove-si-vyslouzili-krik-a-piskot-315820 *** Jen tento jediný případ mi stačí na to, abych ty zmetky poslal k ČERTU!!!
lidé se už dost vyjádřili se svými pocity i zkušenostmi... i já jsem zažila na vlastní kůži zaměstnance pana Vrány... proto souhlasím s peticí... a divím se státu, že to nechali zajít tak daleko a je jim to lhostejné...
Lidé nebojte se tuto petici podepsat, hůř už být nemůže. Na to kolik je občanů poistižených exekucemi je zde velmi málo podpisů. Cožpak si necháte dále kálet na hlavu?
Naprosto souhlasím !!!Je až neslýchané co tenhle stát dovoluje z chudáků se tu dělají ještě větší chudáci!!!!
Re: Re: exekuce
Všakano, plně souhlasím.Těch podpisů je ale stále prachmálo. Takhle se nic nezmění a my slabší a chudší chcípneme hlady a zimou. Já léta dřu na fabrice jako kůň, ale přesto mi to nestačilo a doslova se topím v dluzích a už mě nemotivuje něco vydělávat, když mi exekuce to strhne. Kdybych měla jen jednu, dohodnu se na splátkách a mám to lepší než bankrot. První exekutor Mgr Martin Tunkl, kam mě dal Profi Credit mi povolil dokonce niáší splátky než jsem žádala a na účet mi nesáhl. Ovšem pak přišly další exekuce od Miky, kam mě dal HOME CREDIT a pak od Kociána, kam mě dal Cofidis a to už na dohodu nestačilo. Teď nemám na jídlo na oblečení, na léky, na nic
| This discussion has been closed. |