Zákaz norování
Re: Re: Re: Re:
Cha cha, u nás ty chudáčci a noční vidění. Nikdo z nich ho nemá. To že se střílí jen na určitou vzdálenost, je snad jasný. To jen kretén práskne na velkou dálku. Pak postřelené zvíře umírá i několik dnů. A dohledaných je hodně málo.
To je fajn, že jste v ten pátek u nás byl a viděl už ve 4,10. Já neviděla na krok.
Nemyslím si, že tam chodí jen srny. Já to vím. Co vlastně o mě víte? Velký kulový, tak nemluvte za mne. Jste jen další ubožák, který nic neví a přesto má na všechno odpověď. Vlastně tím jen utvrzujete v tom, co si o myslivcích myslí většina lidí.
Re: Re: Re: Re: Re:
Ty chudinko ty nevíš vůbec nic.Nesmíš být zhulená abys viděla.Zase jsem se utvrdil v tom,že většina odpůrců norování co sem píší jsou neználkové.
Re: Re: Re: Re: Re:
Nemusím o tobě nic vědět ale ty bláboly co tu píšeš může napsat jen kretén
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Myslivec, krásná ukázka lidí, kteří jsou u myslivců.
Stejně jako u tvého kolegy ( když už si tak sprostý a tykáš ) Krásná ukázka toho, jaký lidi jsou u myslivců. Těch pár slušných to opravdu nezachrání. Bohužel.
Jen ubožák dokáže takhe reagovat. Postřílet tyhle magory a příroda se dá zase do pořádku.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#360: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
a jakej ty si ubožák ,že bys chtěl střílet ty magory???zamysli se nad sebou
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#361: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Střílet úplně normálně. Namíříš a je to. A s radostí.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#362: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
nedokážeš zabít ani lišku a chtěl bys střílet lidi ty sračko to by ses u toho pochcal a posral
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#363: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Lišku ne, ale některý lidi s radostí.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#364: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nevím co jsi kdy zabil ale když nedokážeš zabít lišku nezvládl bys vystřelit na člověka jen tady děláš ramena a ves kutečnosti by ses rozbrečel ty chudáčku
nepřestanu, co budu dýchat,to co se v současné době děje zvířatům je čirá hrůza a neskutečná krutost,někdy mi to berte až ten dech!!!
Výborně! Už jen zakázat vstup do lesa bezohledným pomateným čoklařům, kteří nechají svoje zablešený smradlavý potvory lítat bez vodítka po celým lese, nahánět a uštvávat zvěř, odhánět ji od krmelců a také psychopatům na čtyřkolkách a krosových motorkách, kteří krom nepředstavitelného kraválu ničí cesty, plundrují podrost a rozrušují kořeny stromů a snad bude v lesích konečně útulno a bezpečno. Ale toho se asi nedočkám.
Re:
Podporuju zákaz norování !
Jsem jednoznačně pro zákaz norování ! Žádný Norský immigranty tu nechci ! Už tak je tu dost Švéďáků.
Bydlenky našli už místo i tady...
Re:
jono ono fanatizování děcek je uplně nejlepší výchova a stopa, kterou v nich můžete zanechat :)
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#350: liška - Re: Re:
O tom kdo koho uráží by se dalo polemizovat.Stačí si přečíst komettáře některých zastánců lišek.Teď jste ukázala jak jste neznalá věci,kde jste sebrala,že se nemůže střílet když je tma a že se musí střílet na určitou vzdálenost.Prase a liška se může lovit celou noc.V dnešní době je možno na povolení lovit i s nočním viděním.Jinak ve 4:10 se už rozednívá a je vidět i s kvalitní optikou.Ostatní zvěř má do těch míst vstup zakázán a dodržuje to?Když si myslíte,že tam chodí jen srny.Nejdříve by jste si měla zjistit skutečnosti protože tímmto jste ukázala jak málo tomu rozumíte.