Zachraňte tuning
Tuning
Naštěstí jsou některá auta od výrobce tak krásně udělaná,že tuning by jim jen uškodil,třeba na mojí Hondě Accord V není třeba nic upravovat a je krásná od výrobce,snížený přední nárazník nebo křídlo vzadu toto auto jen zhnusí,auto mám rád tak jak je v černé barvě a originál liťáky Honda.
Tunyng ma mnoha ladí jako koníček ,mít auto jako lásku a dávat mu vše co mu sluší a co se vám libý podle mého není nic špatného , naše vláda by se mnela zamislet a řešit vjeci jiný.mi tunyngem nikoho neoptezujem ,nohrozujem ani nic jiného a kevsemu aby mi někdo zakazoval co mužů a nemůžu dělat zesvim autem to nepřipadá v úvahu .
Do ulic!
Já osobně miluju tuning i vse kolem něj..Nechápu proc to chteji zakazat, vzdyt lidi s tuningem jezdi opatrneji nez lide bez tuningu. Nesmime si to nechat libit sakra! Jak už tu nekdo psal- je nutny udelat PROTEST SPANILOU JÍZDOU V PRAZE!
Re: třeba si toho jednou všimnou .houbař chodi na houbi myslivec do lesa chrani zvěř hasič hasi dokt
| This discussion has been closed. |
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění.
Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé?
Další petice, které by vás mohly zajímat
Poskytujeme zdarma hosting pro on-line petice. Vytvořte profesionální on-line petici díky našim výkonným službám. Naše petice jsou každý den uvedeny v médiích, takže vytvoření petice je skvělý způsob, jak upoutat pozornost veřejnosti i těch, kteří o daných věcech rozhodují.
Re: do ulic
#14: pijotress - do ulic
taky bych do toho šel :)