Petice.com

Zábavní pyrotechnika pouze na Silvestra

petice

R#26 Feb 28, 2014, 06:46

Re:

#23: -

posílal jsem emailem podpisové archy jezdeckému klubu Unikorn

Nepřihlášený uživatel#27 Dec 31, 2015, 17:29
Nyni jsem byla s pejskama venku...nejen ze to vadi me samotne ale ty lide videli ze tam jsem a pejskama, nemohli se ani vycurat ani udelat jinou potrebu o co vice poslali mi rachejtli primo na me do obliceje....je mi s tohoto sveta na zvraceni. Vsude smrad a ramus jako kdyby ho tu bylo malo, oc moc lituji divoka zvirata, kricela jsem to na ne ze nejsou na planete sami ale jim je to jedno....prosim...modlim se o trvaly zakaz tohoto abvsolutniho silenstvi ktery se slusnou oslavou nema nic spolecneho...dohani me to k slzam a mam tezke uzkosti na ktere uz mi nezabira ani Rivotril z psyciatrie. Vcera me 15 minut po pulnoci vzbudil kraval z ohnostroje, pak dnes rano ihned v 7h. Pobyvam nyni na na Pankraci proti sve vuli...i behem roku jsou tu ohnostroje stale je to silene treba trikrat v tydnu, po 22h po 23h po pulnoci stale....Vidim ze je tu rok 2014 ale myslim ze tato petice ma opravdu velky smysl a byla by skoda nebojovat dal...podisu je dost a neni problem chodit i po ulici a zbirat sama vim o spouste lidi...vadi to skoro kazdemu...Mejte se vsichni co nejlepe s uctou Veronika Netolicka.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.