Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
- Petice
- Oznámení 24
- Podpisy 16 264
- Komentáře
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“ / Oznámení / Výzva všem kočkařům, pejskařům a jiným milovníkům zvířat / Komentáře
Nepřihlášený uživatel |
#12025-09-22 18:06Pan Pavel Kounovský je opravdu borec a má srdce na pravém místě,nemyslí na sebe ale na zvířata a to je v politice opravdu vzácné ,vážíme si Vás a děkujeme.Radka a Jaromír |
|
Nepřihlášený uživatel |
#22025-09-22 19:00Děkujeme za doporučení. Každý , kdo bude prosazvat práva zvířat je přínosem. Rozhoduji se ještě pro volbu V. Mikušové, veganky a aktivistky za práva zvířat. Jak se p. Kunovský staví např. k právům hospodářských zvířat či rituálním porážkám zvířat, které Spolu schválili? Za mě je zákon velmi špatný a měli být zakázany tyto porážky i vývoz zvířat mimo ČR. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#32025-09-23 04:06Voličský průkaz už mám, 3.10. si s mužem uděláme výlet do Lomnice n. Popelkou nebo do Semil. Budu volit pana Kounovského, protože je jediný, kdo pro kočky a zvířata skutečně něco dělá a bude to i znát. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#42025-09-23 05:00strany pětidemolice NIKDY |
|
Nepřihlášený uživatel |
#52025-09-23 05:33Kéž by takových bylo více. Snad ho ti .... tam nahoře nesemelou a prosadí vše co slibuje. Škoda, že v jiných krajích jsou lidé k tomuto lhostejní. Lidé co se o ně starají jsou trnem v oku ostatním (někteří dokonce ještě dokážou ubližovat) a obce je ignorují stejně jako kočky. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#62025-09-23 11:42Dobry den, je nekdo koho byste v tomto smeru doporucili v budejovickem kraji? Pry musim volit pouze v prirazenem kraji :-/ |
|
![]() Anonymous |
#8 Re: Hospodářská zvířata2025-09-23 17:08Odpovídal jsem na podobné otázky už spolku OBRAZ. Byl jsem při projednávání rituálních porážek v Zemědělském výboru PS. Současně se projednávala naše petice a návrhy Jiřího Pospíšila na zákaz psů na řetězu a kamery na jatkách. Zákaz rituálních porážek bohužel neprošel. Naše petice byla posunuta dále a z konkrétních návrhů prošly jen "ořezaní" psi na řetězu a "ořezané" kamery na jatkách. Já osobně jsem pro plné osazení kamerami všech prostor na jatkách, kde se pohybují živá zvířata. Jsem proti rituálním porážkám a proti vývozu živých zvířat z ČR. Podle mého názoru by člověk měl k masu přistupovat jinak než k jiným potravinám. Maso se k nám dostane díky smrti živého tvora a z toho důvodu bychom s ním měli zacházet s určitou úctou. Rozhodně jím neplýtvat a nebrat ho jako běžné spotřební zboží. Jsem pro maximální zkrácení vzdáleností z pastvy na jatka. Konkrétní jatka by měla porážet jen kusy z okolí, dejme tomu 30km, aby zvířata nebyla nucena trpět dlouhou přepravou. Transport na delší vzdálenosti už jen zpracovaného masa. Zajímám se o variantu "porážky na pastvě". Zatím na ní nemám jednoznačný názor. Pavel Kounovský |
|
Nepřihlášený uživatel |
#9 Re: Poděkování2025-09-23 17:10Moc vám děkuji za podporu. V současné sněmovně nebylo moc příznivců ochrany zvířat, takže jsme to měli dost těžké. Je potřeba tam dostat více nadšnců pro tuto věc. Ještě jednou děkuji. Velice si vážím toho, co jste ochotni pro hlas pro mě podstoupit 🙂 Pavel Kounovský |
|
![]() Anonymous |
#10 Re: Volba pro zvířata2025-09-23 17:13Ve vašem kraji kandiduje veterinářka z Tábora Radka Vaňousová. Nicméně pokud byste chtěli podpořit přímo mě, tak klidně můžete volit i u nás v Libereckém kraji. Stačí si vyřídit voličský průkaz. Jde to ještě do tohoto pátku 26.9. A dnes to jde i online přes portál občana a bankovní identitu. Pavel Kounovský |
|
![]() Anonymous |
#11 Re: Názor2025-09-23 17:21Nechci se tady pouštět do politických rozborů. Jsme pod peticí za práva zvířat, tak jen poznámka na toto téma. Žádná ze stran současné opozice a ani komunisté nikdy pro zvířata nic neudělali. Nejaktivnější v tomto směru zatím byl Jiří Pospíšil z TOP09 a s naší peticí nám ve sněmovně nejvíce pomohl pan poslanec Dubský ze STAN, poslanec Michal Kučera z TOP09 a v senátu jednoznačně paní senátorka Vítková z KDU-ČSL, která iniciovala meziresortní pracovní skupinu pod Senátem na téma naší petice. Jednali jsme i s poslankyní Balaštíkovou z ANO, ale ta jen žvanila a nikdy nic neudělala. Nakonec se ukázalo, že byla schopna dát zabít psa své sokyně. To asi říká vše. Je to na vás. Já i Jiří Pospíšil jsme 100% rozhodnuti za zvířata v PS bojovat. Už jsme se i bavili o společném postupu. Věřím, že dobrou šanci se tam znovu dostat má i pan poslanec Dubský a i Michal Kučera. V této sestavě už bychom něco mohli zvládnout. Ale potřebujeme mít většinu, protože opozici zvířata nezajímají. Přijďte k volbám. 🙂 Pavel Kounovský |
|
Nepřihlášený uživatel |
#12 Re: Odpověď2025-09-23 17:28Opravdu není jednoduché prosadit mezi 200 individualitami ve sněmovně cokoli. To už jsme se přesvědčili i na jiných tématech. Ale slibuji, že pokud se tam dostanu, tak budu zvířecí témata tlačit na prvním místě. Už jsme se bavili s Jiřím Pospíšilem o společném postupu. On se tam s největší pravděpodobnpostí dostane, v Praze má větší šance. U mě je to dost hypotetické. V našem kraji lidé volí ANO, SPD nebo SLK. Jsem na třetím místě kandidátky SPOLU, takže budu potřebovat hodně kroužků. Přijďte k volbám 🙂 Pavel Kounovský |
|
![]() Anonymous |
#132025-09-24 05:12Dobrý den, bohužel se nemám jak dostat k vám. Stojí za hlas ( pro zvířata) někdo v ol. kraji? ( popř.: Přerovský okres?) Jinak držím pěsti pro štěstí. Už je to nesnesitelné jak lidé přistupují ke zvířatům. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#142025-09-24 11:00Dobrý den, v Olomouckém kraji paní Naiclerová z hnutí STAN.
K.Dvořáková |
|
Nepřihlášený uživatel |
#152025-09-24 11:47Vy jste si na neštěstí těchto zvířátek postavili svůj byznys. Domníváte se, že kvůli volbě naprosto pravicových, neekologických a hlavně asociálních politických stran budeme volit nějakou TOP 09 a pod.? Považuji to za totální svinstvo, se přiživovat na lidech, kteří hájí a pomáhají kočičkám v terénu, kteří podepisují tyto petice v zájmu koček. Budu vždy bránit a hájit zvířata jak v domácí péči tak volně žijící. Za celé čtyři roky toto pravicové šílenství neprojevilo minimální empatii s přírodou i lidmi. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#162025-09-24 13:05ke komentáři: Vy jste si na neštěstí těchto zvířátek postavili svůj byznys. Domníváte se, že kvůli volbě naprosto pravicových, neekologických a hlavně asociálních politických stran budeme volit nějakou TOP 09 a pod.? Považuji to za totální svinstvo, se přiživovat na lidech, kteří hájí a pomáhají kočičkám v terénu, kteří podepisují tyto petice v zájmu koček. Budu vždy bránit a hájit zvířata jak v domácí péči tak volně žijící. Za celé čtyři roky toto pravicové šílenství neprojevilo minimální empatii s přírodou i lidmi." říkám, že naprosto podepisuji a souhlasím. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#172025-09-24 14:39Zvláštní je, že tomu můžeme věnovat veškerý svůj volný čas, peníze i mozkové kapacity, ale jak by se snad nedejbože mohlo stát, že by někdo z nás mohl dosáhnout něčeho více a ještě v placené funkci, uz je to najednou hajzlik, příživník a staví si na něčem svůj byznys. To je naprosto jasná ukázka českého malého myšlení . Nebudu tu obhajovat ani sebe ani svého muže, my oba víme, co nás celý ten maraton stál sil. Požádala jsem o podporu, aby mohl jít dál, pokud se vám to nelíbí, nedělejte to, ale házet na nás slova jako svinstvo, to si nechte od cesty. Dvořáková |
|
Nepřihlášený uživatel |
#182025-10-03 10:32Za chvilku vyrážíme do města Doksy - máme ho ze středočeského kraje nejblíž. Voličské průkazy připraveny a uděláme si rovnou výlet. Děkujeme, že vám na zvířatech záleží! |
|
![]() Anonymous |
#192025-10-04 18:19Děkujeme všem, kdo nás podpořili svým hlasem. Díky, že to myslíte s kočkami opravdu vážně. |
|
NE vládě s účastí SPD
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Chceme Filipa Turka ministrem
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Chceme Filipa Turka ministrem
5467 Vytvořeno: 2025-10-16
Odmítáme, aby Filip Turek zastupoval Českou republiku v zahraničí
9124 Vytvořeno: 2025-10-11
NE vládě s účastí SPD
45014 Vytvořeno: 2025-10-09
Petice za transparentnost a svobodu volby v souvislosti s Národní očkovací strategií
18896 Vytvořeno: 2025-09-27
Petice 25 - Volání po spravedlnosti pro handicapované a pečující
1256 Vytvořeno: 2025-10-10
🐾PETICE za odebrání dvou psů ženě, která s nimi žebrá po České republice
316 Vytvořeno: 2025-10-17
Protest proti jmenování trestně stíhaného premiéra
8091 Vytvořeno: 2025-10-07
Petice za spravedlivou superdávku
133 Vytvořeno: 2025-10-17
Petice za zvýšení bezpečnosti na silnici v ulici Letkovská v Plzni - Božkově
105 Vytvořeno: 2025-10-15
Petice za ochranu židovské komunity a důsledný postih projevů nenávisti a podpory terorismu
1025 Vytvořeno: 2025-10-09
Petice proti stavbě přeložky silnice II/299 Strž - Vorlech ve Dvoře Králové nad Labem
217 Vytvořeno: 2025-09-26
Dovolte slonici Bala dožít v ZOO Liberec
1287 Vytvořeno: 2025-07-27
Nesouhlas s instalací uzamykatelné branky před kulturní památkou Kamenný dům v Sosnové u České Lípy
52 Vytvořeno: 2025-10-19
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
136606 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice za rovné zastoupení demokraticky zvolených stran ve vedení Poslanecké sněmovny
37 Vytvořeno: 2025-10-17
Petice za zrušení Taxisova příkopu pro závody koní na Velké pardubické a zmírnění dalších nebezpečných překážek
13561 Vytvořeno: 2020-10-12
Revitalizace Kolmé, Karlovy Vary
35 Vytvořeno: 2025-10-16
Proti manipulacím ve zpravodajství o Izraeli
974 Vytvořeno: 2025-09-16
CELONÁRODNÍ PETICE ZA ZÁCHRANU A ZACHOVÁNÍ HŘEBČÍNA NAPAJEDLA A CHOVU KONÍ V NĚM
4494 Vytvořeno: 2023-04-15
Přísný trest pro Štěpánku Hermannovou
2548 Vytvořeno: 2025-09-05