Petice.com

Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Ještě jednou v krátké době

Nepřihlášený uživatel#1 Jan 28, 2025, 10:04
Panu senátorovi Víchovi jsem psala, ale je to marný, je to marný, je to marný. 😥
Nepřihlášený uživatel#2 Jan 28, 2025, 10:05
Já moc děkuji panu senátorovi Krskovi a paní Vítkové,za jejich snahu a odhodlání předložit tento návrh, za kočky, které jsou závislé na lidech a sami si nepomohou . Sama mám kočičku, kterou jsem vzala z ulice,když čekala koťata, krmím venkovniho kocourka,kterého zdejší spolek nechal vykastrovat.Vim v jakém stavu někdy přebírají kočičky, děvčata ve spolku Klubíčko v Chomutově. A to vám potvrdí všechny spolky v republice,že kočky a koťata, se k nim dostávají,vyhublé,nemocné,zraněné nejen na těle,ale i na duši. Nepomohou si sami,jak si to myslí paní senátorka Kovářová. A velký dík, patří právě těm lidem,kteří provozují kočičí útulky, ve svém volnu a za peníze,které si musí neustále shánět od dárců. Díky všem. Marcela Dadučová Chomutov
Kamila Dvořáková#3 Jan 28, 2025, 11:09

Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)

#2: -  

tady si ho nepřečtou. 

jde o 

Výbor pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí Senátnu, odkaz nelze přidat

Nepřihlášený uživatel#4 Jan 28, 2025, 11:39
Ono je to hrozne tezky se takhle prepnout, kdyz je vsude videt jak se diky temhle jedincum maji zvirata spatne. Podekovani napisu klidne a vim, ze laskavosti se dosahne vic, ale problem je, ze i ta zloba a vztek musi nejdriv ven aby mohla mit ta laskavost prostor.
Nepřihlášený uživatel#5 Jan 28, 2025, 12:33

Re: Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)

Nepřihlášený uživatel#6 Jan 28, 2025, 13:40

Re: Re: Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)

#5: - Re: Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-) 

Kontakty na všechny jsem uvedla v oznámení.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
PayPalGoogle PayApple PayKreditní karta

Vyberte způsob platby, abyste mohli pokračovat.