Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Ještě jednou v krátké době
Nepřihlášený uživatel#1 Jan 28, 2025, 10:04
Panu senátorovi Víchovi jsem psala, ale je to marný, je to marný, je to marný. 😥
Nepřihlášený uživatel#2 Jan 28, 2025, 10:05
Já moc děkuji panu senátorovi Krskovi a paní Vítkové,za jejich snahu a odhodlání předložit tento návrh, za kočky, které jsou závislé na lidech a sami si nepomohou . Sama mám kočičku, kterou jsem vzala z ulice,když čekala koťata, krmím venkovniho kocourka,kterého zdejší spolek nechal vykastrovat.Vim v jakém stavu někdy přebírají kočičky, děvčata ve spolku Klubíčko v Chomutově. A to vám potvrdí všechny spolky v republice,že kočky a koťata, se k nim dostávají,vyhublé,nemocné,zraněné nejen na těle,ale i na duši. Nepomohou si sami,jak si to myslí paní senátorka Kovářová. A velký dík, patří právě těm lidem,kteří provozují kočičí útulky, ve svém volnu a za peníze,které si musí neustále shánět od dárců. Díky všem. Marcela Dadučová Chomutov
Kamila Dvořáková#3 Jan 28, 2025, 11:09
Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)
tady si ho nepřečtou.
jde o
Výbor pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí Senátnu, odkaz nelze přidat
Nepřihlášený uživatel#4 Jan 28, 2025, 11:39
Ono je to hrozne tezky se takhle prepnout, kdyz je vsude videt jak se diky temhle jedincum maji zvirata spatne. Podekovani napisu klidne a vim, ze laskavosti se dosahne vic, ale problem je, ze i ta zloba a vztek musi nejdriv ven aby mohla mit ta laskavost prostor.
Nepřihlášený uživatel#5 Jan 28, 2025, 12:33
Re: Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)
#3: Kamila Dvořáková - Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)
díky ,napíši do Senátu
Nepřihlášený uživatel#6 Jan 28, 2025, 13:40
Re: Re: Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)
#5: - Re: Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)
Kontakty na všechny jsem uvedla v oznámení.