Petice.com

Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Výsledky kampaně Napište krajům

Nepřihlášený uživatel#26 Jul 02, 2025, 10:45
Taková věcná poznámka. A víceméně praktická. Nahlašování obcím bere podstatnou část času kočkařům, tento čas potřebují využít k péči o své svěřence. Dost by pomohlo, kdyby se dal vytvořit nějaký " registr" nálezů, který by jim usnadnil práci. Najdu kočku, nahlásím na jednu e - mailovou adresu a odsud by to putovalo na příslušnou obec. Zároveň by byly podklady, oficiální, kolik hlášených zvířat obec má a jak k tomu přistupuje.
Děkuji a s pozdravem
Nováková
Nepřihlášený uživatel#27 Jul 02, 2025, 13:53
Dobrý den, ano bohužel jsem to slyšela v médiích a podle mě se tím vůbec nic nemění pouze čipování pro kočky pro psy společný registr který u nás ani nefunguje o kastracích tam nebylo ani slovo o tom že by starostové obce měli povinnosti se starat o bezprizorní kočky měli záchytné boxy o tom ani slovo takže já tohle vůbec nepovažuji za nějaký krok dopředu pokud vláda nestanoví povinné kastrace koček tak ta situace se absolutně nezlepší a bude to furt to samé a obce a městské části se o toulavá zvířata nebudou chtít postarat. O tom mluvím pořád dokola že je potřeba oslovit s návrhem na změnu zákona naše strana už to udělala ostatní se k nám nepřiklonili a tady to nepovažuji vůbec za nějaký úspěch.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
Platební metoda