ZA JMENOVÁNÍ VLÁDY A PROTI ZAVEDENÍ PREZIDENTSKÉHO SYSTÉMU

ZA JMENOVÁNÍ VLÁDY A PROTI ZAVEDENÍ PREZIDENTSKÉHO SYSTÉMU / Oznámení / NAPIŠTE I VY NA PRAŽSKÝ HRAD! / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2025-12-17 21:14

Nevím, proč bych měla na kteroukoliv adresu psát. Jednak jsem přesvědčena, že se Filip Turek umí dost dobře obhájit sám a jednak si nemyslím, že se takovými e-maily bude administrativa hradu, dosazená PP, vůbec zabývat.
Filipovi fandím a jsem ráda, že už se cítí lépe. Již požádal PP o schůzku.

Anonymous

2025-12-18 00:00

Žijeme v demokratickém státě a nemáme zde prezidentskou republiku, nelíbí se mi co si prezident Petr Pavel již dovoluje, nebo jeho "rádci a stvořitele". Přijde mi ..jako kdyby se PP zasekl v komunistickém režimu. Jeho samotného životopis, vyšel najevo až po volbách, já Pavla nevolila, není můj prezident a a za mě si tedy rozhodně nic "neodpracoval", Schvalování okupace odpracovat nejde, kdyby byl prezident čestný muž, tak podá demisi, dělá české zemi jen ostudu, celou dobu podporoval Fialovu vládu, která ve svých kauzách komplet rozkradla republiku.
Jinak ohledně pana Turka - Pan Turek vyhrál volby motoristům, o čemž mluví hlasy které dostal, voliči jeho minulost znají, byl dostatečně lustrován než nastupoval jako europoslanec. Proto není na místě, aby ho P. Pavel neustále shazoval, ponižoval, degradoval a tvrdil, že se pan Turek na funkci ministra nehodí, že není chlap, že je zbabělý atd. Ať si pan prezident v první řadě zamete před svým prahem!!! Právě pan Turek, může být pro Českou republiku být velkým přínosem, je vzdělaný a inteligentní, nebojí se říkat pravdu a stát si za ní.. a z toho máte na hradě strach. Motoristé byli volební pro svůj volební program, ve státě je potřeba udělat spoustu změn a vyhnat ty  zloděje od koryt,. P Turek na to má, patří do ministerského křesla, dle hlasů v demokratických volbách, tak to na hradě respektujte, jde o hlas lidu.

Nepřihlášený uživatel

2025-12-18 07:00

Napsal jsem

Nepřihlášený uživatel

2025-12-18 09:05

Zásadně nesouhlasíme s postupem prezidenta, měl by si vzpomenout na svou funkci komunisty a rozvědčíka podléhajícího přímo Moskvě a nyní by chtěl Rusko zničit?! nejsme tak velký stát s nefungující "armádou" abychom diktovali, co může a nesmí Rusko dělat a ani prezident Pavel se svou minulosti na to nemá právo a nyní k Turkovi, to co někdy před X lety řekl, tak to je nic proti těm podvodům, machinacím a zlodějinám, co prováděla Fialova vláda a o tom se prezident nezmiňuje?! a co Babiš, střet zájmu? každý druhý z Fialovi vlády má střet zájmu i Pavel, který má údajně podíl na zbrojařské firmě, která dodává zbraně a techniku na Ukrajinu, takže, p. prezidente, udělejte si nejdříve u sebe pořádek a potom diktujte jiným, Vaši manželku, které jste nesmyslně vyjednal plat od daňových poplatníků, radši vynechám, protože si to nezaslouží, schválil jste ožebračení důchodců a sami se topíte v penězi, jste vůbec českým prezidentem?! Klust

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2026-01-18 09:23

Nepřihlášený uživatel

2026-01-18 09:27

Jesm občan České republiky a přeji si,aby se dodržovala ústava České republiky Kovaříková

Nepřihlášený uživatel

2026-01-18 13:49

Důvod je jediný- ústavní. Nelze se vymlouvat na dojmy, jedna paní povídala. Pan Turek je zletilý, není nesvéprávný a není trestně stíhán.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3000 lidmi.

Zjistit více...