ZA JMENOVÁNÍ VLÁDY A PROTI ZAVEDENÍ PREZIDENTSKÉHO SYSTÉMU

ZA JMENOVÁNÍ VLÁDY A PROTI ZAVEDENÍ PREZIDENTSKÉHO SYSTÉMU / Oznámení / ZDALEKA NENÍ VYHRÁNO! / Komentáře

Anonymous

2025-12-06 11:18

NOVÁ KOALICE CHCE ZIDITELNIT POLITICKÉ NEZISKOVKY, KTERÉ MAJÍ PENÍZE ZE ZAHRANIČÍ. ŘEIDITEL NĚJVĚTŠÍ ČESKÉ NEZISKOVKY (Člověk v tísni) TVRDÍ, ŽE NEVÍ, CO TO POLITICKÁ NEZISKOVKA JE. JENŽE ZE SEBE JEN DĚLÁ HLUPÁKA! Ve skutečnosti je ředitelem největší české nátlakové politické neziskovky! Video o politických ambicích Člověka v tísni a o jejich vazbách na naše peníze, peníze cizích zemí i peníze zahraničních politických vlivových aktérů je nyní na webu incorrect.cz, ale pustit si ho můžete v sobotu od 17h zde na Youtube/@INCORRECT CZ! 

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 11:28

Podepisují, protože už toho mám dost této diktatury. Prezident už je fakt za hranou. Nechci ho.

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 11:29

Užam pana prezidenta opravdu dost, to co dělá, je za hranou. Nechci ho tam.

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 11:30

Vracíme se zpátky do minulosti - na Hradě nám zase komunista bojuje proti kapitalismu, pro mě - Klement Gottwald II. 

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 11:34

Děkuji za informace Františku ✊✊🍀🍀🍀♾️

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 11:40

Už to sakra chce změnit tenhle rozsekanej systém a navrátit rozkvět naší republiky, komouše ve vládě nechceme ✅

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 12:00

Bolševník Hradní v podhradí Tajemného hradu v Karpatech prohlásil: "Tož bitvu jsem presrál, ále dóbro jsem sa vysrál..." Bandero-fašistický €uro-korupční gang problémy dělat nepřestane, dokud v míru nepřesídlí na Mírov.

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 12:31

Budou ještě hodně okolo sebe kopat,plivat a slintat zlo.To umí tito "demokraté" dobře. Vždyť je na to prezident vyškolen.

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 13:12

Je to jen začátek a nesmíme to vzdát

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 14:12

Doufám ze v prezidentských volbách mu to náležitě spočítáme 🇨🇿

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 14:43

Lidé bděte ten komunista se lehce nevzdá

Anonymous

2025-12-06 15:01

Ja podporim kazdou iniciativu ktera bude vest k vyhnani agenta Pavka z ceskeho Hradu ,nebot z neho dela hrad nemecky a kolaborantsky se Sudetaky,vsechny jeho rozhodnuti a podpisy byly vzdycky proti lidu ,proti nam ,a jestlize bude referendum po valce k vydani  za podporovani cizi valky a nacismu ruskym soudum kvuli podpore nacismu na UA tak referendum podporim, vemte to rozumne ,cesky soudy jsou zkorumpovany a spolupracuji jak sPavkem tak celou tou bandou, dokonce v tom jede Armada a Koudelka,vsichni by zaslouzili spravedlivy trest ktereho se od "nezavislych" soudu CR nedockame , to driv odsoudi ucitelku a nebo Okamuru a zase na objednavku -dukazy jsou ,tak proc do nich nejit a neresit je, .
Mame na Hrade vojensky a komunisticky manzelsky par jako byl Causesku nebo Tito z dob bolsevika a vime co s nima lide udelali ,navic si politrucka rekla i o vyplatu a ne zrovna malou , jako by ji nestacil Pavkuv kralovskyplat ,a vsechno maji oba zdarma ,uz za to musi letet svinskym krokem !

Anonymous

2025-12-06 15:10

ze jen tak z Hradu nepujde? Staci odvolat Koudelku a pritele po boku obvinit ,pokud vim nema proverku a ani imunitu ,a neco by se naslo na oba i Koudelku ,a pak mily Petricek poleti jak namydlenej ani hradni schody nestihne spocitat , a bude rad ,kdyz ho narod nezlincuje jako Kadafiho v Libii !

Anonymous

2025-12-06 15:20

Vite dalsi moznost je  blizko  jak se zbavit pucistu a junty z Hradu ,je to tam sama guma general, ty generaly si tam davaji navzajem , a na jeho vyhnani staci podat zalobu , at zaloba skonci jak chce / vime ze i svy soudce tam ma/ tak uz nebude moct priste kandidovat a skoncil by ostudou a pak nekde v klepetech , Rusky soudy se uz na ne tesi ,Sibir je vyprazdnena  ,vezni po valce se tam uz nevrati /milost/ a tak bude stavy treba doplnit,a da li panbuh a lidsky rozum tak v pristim volebnim obdobi ,zazalovat vsechny ty soudce ,za jech predem pripraveny soudni vyroky , dukazy jsou , ale jao prvni ,musi bejt zrusen ,opakuji zrusena CT a CRo ,jinak se nic nezmeni !

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 15:27

Františku, výborně.
Poslouchám vše co vyjde a mělo by to poslouchat aspoň 5 milionů lidí.
Nikoliv Minářových Milion chvilek, teď už by měl jít do politického důchodu, pokazil toho víc než dost.
Ať se daří a těšíme se na další streamy a další platformy.
👍🇨🇿🇸🇰💓🤝

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 15:38

Pamatuji si co udelali ta banda kolen Tchajvancika a Koudela s presidentem Zemanem,byl jsem v Chicagu na cesky Ambasade udelat novy Pass a tenkrat jsem tam videl na stenach mistnosti ,misto portretu p. Zemana portret Zantovskyho, po mym dotazu kdo to je a proc tam neni portret ceskyho presidenta , mi rekli ze to je jejich sef !pak jsem sel pro novy Pass za 4 tydny a uz na stene nebyl portret zadny , tak takhle to nejak ta banda dela porad a to se musi zmenit !

Nepřihlášený uživatel

2025-12-06 15:59

Prezidencik a politruckou jsou takovy prizivnici cely zivot ,ziji z penez nas vsech od narozeni a dokonce i duchod budou mit kralovsky,nejhorsi je ze CT a fialovy media jim tleskaji jako za dob Causeska a jinych diktatoru !,malokdo vi ze Pavek byl blizko pri demonstracich v 89" byl v blizke  budove a pripraven zasahnout proti demonstrantum, a dnes se nestydi polozit venec  pri vyroci a jeste mu i tleskaji  a vlastence  na ty krici a v CT to jeste rozmaznou , tak takhle to v CR funguje od revoluce !

Anonymous

2025-12-06 16:21

Neda mi to ,abych nepripomel jak uz davno po vlbach a pred par dny  jezdil prezidencik po skolach a daval malym detem politicky skoleni muzstva, kdo je Babis , kdo jsou Motoriste ,Turek,za tohle by ho bylo mozno taky zalovat !

Nepřihlášený uživatel

2025-12-07 17:34

Už jsem podepsala dříve. To co se u nás děje, je opravdu k nesnesení. Už je potřeba těmto (ne)ziskovkám zavřít kohoutky. ČT bych zrušila bez náhrady (informace zkreslené, lživé, neobjektivní) a Seznamu, Novinkám, Deníku N ... bych dala vysoké pokuty za zveřejnění těchto lží.
Když potkávám nebo na sítích čtu komentáře generace 15+ až cca 25 let, je na velké většině znát vliv indoktrinace. Navíc jsou útočné a sprosté. A to má být naše budoucnost. Nic dobrého nás nejspíš nečeká.
Pane Františku, děláte velmi záslužnou a přímo detektivní práci. Díky za ni 👍

Anonymous

2025-12-10 16:58

Prezident lidského odpadu Petr Pávek by měl hnout prdeli... Stejně jako když oslavoval okupaci 68, spinavec prezidentska. 

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3000 lidmi.

Zjistit více...