ZA JMENOVÁNÍ VLÁDY A PROTI ZAVEDENÍ PREZIDENTSKÉHO SYSTÉMU
ZDALEKA NENÍ VYHRÁNO!
Užam pana prezidenta opravdu dost, to co dělá, je za hranou. Nechci ho tam.
Vracíme se zpátky do minulosti - na Hradě nám zase komunista bojuje proti kapitalismu, pro mě - Klement Gottwald II.
Doufám ze v prezidentských volbách mu to náležitě spočítáme 🇨🇿
Ja podporim kazdou iniciativu ktera bude vest k vyhnani agenta Pavka z ceskeho Hradu ,nebot z neho dela hrad nemecky a kolaborantsky se Sudetaky,vsechny jeho rozhodnuti a podpisy byly vzdycky proti lidu ,proti nam ,a jestlize bude referendum po valce k vydani za podporovani cizi valky a nacismu ruskym soudum kvuli podpore nacismu na UA tak referendum podporim, vemte to rozumne ,cesky soudy jsou zkorumpovany a spolupracuji jak sPavkem tak celou tou bandou, dokonce v tom jede Armada a Koudelka,vsichni by zaslouzili spravedlivy trest ktereho se od "nezavislych" soudu CR nedockame , to driv odsoudi ucitelku a nebo Okamuru a zase na objednavku -dukazy jsou ,tak proc do nich nejit a neresit je, .
Mame na Hrade vojensky a komunisticky manzelsky par jako byl Causesku nebo Tito z dob bolsevika a vime co s nima lide udelali ,navic si politrucka rekla i o vyplatu a ne zrovna malou , jako by ji nestacil Pavkuv kralovskyplat ,a vsechno maji oba zdarma ,uz za to musi letet svinskym krokem !
ze jen tak z Hradu nepujde? Staci odvolat Koudelku a pritele po boku obvinit ,pokud vim nema proverku a ani imunitu ,a neco by se naslo na oba i Koudelku ,a pak mily Petricek poleti jak namydlenej ani hradni schody nestihne spocitat , a bude rad ,kdyz ho narod nezlincuje jako Kadafiho v Libii !
Vite dalsi moznost je blizko jak se zbavit pucistu a junty z Hradu ,je to tam sama guma general, ty generaly si tam davaji navzajem , a na jeho vyhnani staci podat zalobu , at zaloba skonci jak chce / vime ze i svy soudce tam ma/ tak uz nebude moct priste kandidovat a skoncil by ostudou a pak nekde v klepetech , Rusky soudy se uz na ne tesi ,Sibir je vyprazdnena ,vezni po valce se tam uz nevrati /milost/ a tak bude stavy treba doplnit,a da li panbuh a lidsky rozum tak v pristim volebnim obdobi ,zazalovat vsechny ty soudce ,za jech predem pripraveny soudni vyroky , dukazy jsou , ale jao prvni ,musi bejt zrusen ,opakuji zrusena CT a CRo ,jinak se nic nezmeni !
Poslouchám vše co vyjde a mělo by to poslouchat aspoň 5 milionů lidí.
Nikoliv Minářových Milion chvilek, teď už by měl jít do politického důchodu, pokazil toho víc než dost.
Ať se daří a těšíme se na další streamy a další platformy.
👍🇨🇿🇸🇰💓🤝
Pamatuji si co udelali ta banda kolen Tchajvancika a Koudela s presidentem Zemanem,byl jsem v Chicagu na cesky Ambasade udelat novy Pass a tenkrat jsem tam videl na stenach mistnosti ,misto portretu p. Zemana portret Zantovskyho, po mym dotazu kdo to je a proc tam neni portret ceskyho presidenta , mi rekli ze to je jejich sef !pak jsem sel pro novy Pass za 4 tydny a uz na stene nebyl portret zadny , tak takhle to nejak ta banda dela porad a to se musi zmenit !
Prezidencik a politruckou jsou takovy prizivnici cely zivot ,ziji z penez nas vsech od narozeni a dokonce i duchod budou mit kralovsky,nejhorsi je ze CT a fialovy media jim tleskaji jako za dob Causeska a jinych diktatoru !,malokdo vi ze Pavek byl blizko pri demonstracich v 89" byl v blizke budove a pripraven zasahnout proti demonstrantum, a dnes se nestydi polozit venec pri vyroci a jeste mu i tleskaji a vlastence na ty krici a v CT to jeste rozmaznou , tak takhle to v CR funguje od revoluce !
Neda mi to ,abych nepripomel jak uz davno po vlbach a pred par dny jezdil prezidencik po skolach a daval malym detem politicky skoleni muzstva, kdo je Babis , kdo jsou Motoriste ,Turek,za tohle by ho bylo mozno taky zalovat !
Když potkávám nebo na sítích čtu komentáře generace 15+ až cca 25 let, je na velké většině znát vliv indoktrinace. Navíc jsou útočné a sprosté. A to má být naše budoucnost. Nic dobrého nás nejspíš nečeká.
Pane Františku, děláte velmi záslužnou a přímo detektivní práci. Díky za ni 👍
Prezident lidského odpadu Petr Pávek by měl hnout prdeli... Stejně jako když oslavoval okupaci 68, spinavec prezidentska.
NOVÁ KOALICE CHCE ZIDITELNIT POLITICKÉ NEZISKOVKY, KTERÉ MAJÍ PENÍZE ZE ZAHRANIČÍ. ŘEIDITEL NĚJVĚTŠÍ ČESKÉ NEZISKOVKY (Člověk v tísni) TVRDÍ, ŽE NEVÍ, CO TO POLITICKÁ NEZISKOVKA JE. JENŽE ZE SEBE JEN DĚLÁ HLUPÁKA! Ve skutečnosti je ředitelem největší české nátlakové politické neziskovky! Video o politických ambicích Člověka v tísni a o jejich vazbách na naše peníze, peníze cizích zemí i peníze zahraničních politických vlivových aktérů je nyní na webu incorrect.cz, ale pustit si ho můžete v sobotu od 17h zde na Youtube/@INCORRECT CZ!