Výměna plzeňské karty
Ing.Monhartová
Re: Karta ?
Dopravní podniky by si měli všimnout, že cestující jsou pro ně zákazníkem. A chtít 170 korun aniž by za to zákazník cokoliv dostal, to je dost odvaha.
Banka by si takovou levárnu fakt nedovolila.
Radnice by se na ně měla vykašlat. Když se chvástají akciovkou a péčí dobrého hospodáře, tak by si jako správný hospodář měli svůj problém vyřešit sami a neotravovat s tím celé město. Naopak bych jim dotace snížil, ať se hospodář trochu snaží.
Re: Karta ?
Výměna plzeňské karty
Nezlobte se na mne, ale tyhle všechny petice jsou k ničemu! Dokud nebude plné náměstí Replubliky plné lidí demonstrující za odvolání vedení dopravních podniků, nic se nestane!
Zbohem PMDP!
Já už se brzy s PMDP nadbro rozloučím! Koupím si malého skutříka a na zimu el. vyřívané oblečení! Už nehodlám trčet na zastávkách a ročně platit kolem 7000Kč. Hlavně že si Plzeň jaksi přisvojila blízké obce, aby mohla ždímat větší dotace z EU, ale těmto obcím to žádné výhody nepřineslo spíše naopak!
I hloupý pochopí, že jde o obohacení se především těch, kdo o tom rozhodli. RH
To je málo pro PDMP . Vždyt už vysoké částky dostali během předcházejících roků. Prý karta stojí v nákladech 40,- kč . Proč mají dostat cca 39 milionů??????? Budu slušný .opr... !Se snaží o Opencard nebo co ?????
Jediné co něco změní, je náměstí plné lidí
Petici jsem podepsal, ale neslibuji si od toho žádné zázraky.
Protože dokud nebude plzeňské náměstí plné lidí, tak se nic nezmění!
A také další věc, karta se má měnit cca 200 tisícům lidí, no a petici podepsalo cca 4200 lidí.
Takže asi tak...
Včerejší rozhodnutí rady města je tristní.
Re: Re:
Ta karta nemá rozhodně cenu 10 Kč, to zas nemelte kraviny.
Petici jsem sice podepsal, ale klidně bych za výměnu těch 170 Kč zaplatil, ale ať udělaj na místě fotku a kartu mi jí vydají na místě, bez vypisování idiotskejch papírů a bez čekání cca 14dní.
Poté bych vcelku rád zaplatil. Takže buďme soudní a ne jennesoudní jako PMDP!
Re:
Cena karty je do 10 Kč. Potisk tak 5 Kč. Takže 30 Kč se vším všudy i se ziskem. Chtělo by to demonstraci před sídlem PMDP na Denisově nábřeží, a před radnicí.
Re: Výměna plzeňské karty
#285: Mildam - Výměna plzeňské karty
Jo máš pravdu,je třeba vyrazit na náměstí a volat:Máme hole v ruce!
| This discussion has been closed. |