Vraťte zpět lide.cz ze dne 30.3.2014
Re:
#26: - Klidně napiš do prdele,protože ten kdo to tu zničil je zkurvasyn a mrdá do prdele jinak to není možné
Re:
#53: - prosit je nemá cenu,protože je to banda zkurvysynů a mrdaj do prdele
Re: Milada Paloncova
#851: s.tevie palmila sam - Milada Paloncova protože všíchni co se na tomto podíleli jsou zkurvysyni
Re:
#27: - No jo no bohužel to tu vede banda zkurvysynů co mrdaj vlastního fotra do prdele
souhlasím s názorem, že "NOVÝ LIDÉ" nestojí za nic a přikláním se ke všem, kteří požadují vrácení původní verze!
Profil jsem zatím nesmazala z důvodu, že zatím jen vyčkávám s nadějí, že přeci jenom vyslyšíte většinu a obnovíte staré profily.
Novou verzi Lidé nenavštěvuji, nemám důvod. Jedním slovem - NEPOVEDENÉ!!
"Spravovali" jste na lide.cz nějakou diskuzi a teď máte cenzorský absťák?
Re:
Ten kdo udělal nové stránky LIDE ,je stoprocentně buzerant a zkurvysyn
Re: Změna Lidé.cz
Já už jsem to vzdal :-((( Změna Lidé je úplně na stějné úrovni jako agresivní počítačový virus. Zřejmě ji spustila konkurence za účelem rychlého zrušení webu, což se jí docela povedlo. Ta nová forma je vysoce nechutná a nemá s normálním interentovým prostředím nic podobnéo. Profily zrušeny, diskuze zrušena (tam ten klikací hybrid není diskuze), chat absolutně nic, kontakty záměrně ztraceny, pouze nějaká lascivní fráze "pojď si popovídat" :-D To mohl schválit člověk, který je hooooodně mimo mísu, srry :-D
Re:
Ano nova verze stoji za hovno je to strasne , vratte starou dekuji
Starsi verze lide.cz byla lepsiii tphle novy stoji za velky kulovi nejlepsi by bylo kdyby vratily to stary lide!!!!!
Re: Re:
#922: stilar-ladik-stilar - Re:
souhlasím at se vratí..st,lide.cz
z new verzi lide.cz nesouhlasim je to hnus a navic žadní přehled vratte starou verzi !!
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#5: Sumavak - Re: Prosím o co Ti jde,jde Ti o češtinu,nebo o LIDE aby zase fungovali tak se vyser na to jestli je tam hrubka.