STOP hernám v šumperských budovách
Re: Terko jeď
zkuste si ještě jednou přečíst naši argumentaci, anonyme. nejde vůbec o to, jak daleko či blízko herny jsou od nějakého vchodu, jde o to, že vedení města opakovaně tvrdí, že s hazardem v šumperku nelze nic dělat. přitom výpověď z nájmu je krok naprosto jednoduchý. jde nám také o plošný zákaz, toto je první krok, kterým vyvrátíme tvrzení radnice, že nic nejde. v okamžiku, kdy se ukáže, že něco dělat lzue, jen se nechce, se dá postupovat dál.
ach jo
Tak to ne!
Běžte se podívat na východ od České republiky, jaké pěkné a nové typy automatů už existují a my tu hrajeme stále na těch samých typech. Pak to člověka nutí chodit hrát do cizích měst. Děkuji za reakci!
STOP VIETNAMCŮM!!!
Je mi v podstatě jedno kolik je v Šumperku heren - když je někdo blázen,tak si hernu vždycky najde, kdo nehraje ten tam prostě nechodí. Ale nemohu zavírat oči nad vietnamskými přistěhovalci,kteří se rozlezli po celém Šumperku a berou našim lidem práci - zaměstnávají nanejvýš důchodce za 30,-kč/hod. A ještě se jim prodávají celé budovy - nasadí nízké ceny a až odrovnají konkurenci, tak si je jednoduše navýší!!! Zkuste se projít po pěší zóně a počítat - líp, ale spočítáte české obchody, protože jich je podstatně méně. Je jich tu čím dál víc a nás čím dál víc na pracovních úřadech!!! Hlavně, že tu pěstují marihuanu - falšují značkové zboží atd.... o daňových únicích nemluvě! Kdy se s tímto začne něco dělat!!!!
Některé lidi to i živí!!!
Kde sehnat petiční archy?
Re: Některé lidi to i živí!!!
#7: Wolfka - Některé lidi to i živí!!!
No, některé lidi živí i prodej drog a je to OK?
Re: Re: Některé lidi to i živí!!!
#9: - Re: Některé lidi to i živí!!!
"No, některé lidi živí i prodej drog a je to OK?" = Velice stupidní a hloupá odpověď. A co třeba Ti co pracují v pivovarech, lihovarech, ve zbrojařském závodě a pod...
Herny
Re: Některé lidi to i živí!!!
#7: Wolfka - Některé lidi to i živí!!!
Mám kamaráda, který si kvůli gamblerství vzal život. Prostřelil si hlavu, protože díky své závislosti zadlužil svoji firmu. O práci s jeho odchodem přišlo 5 jeho zaměstnanců ...
Zajímal by mě Váš názor, kdyby někdo z vašich blízkých zažil něco podobného ...
Kvůli hracím automatům už se rozpadlo mnoho rodin, mnoho dětí přišlo o 1 rodiče a mnoho žen poznalo domácí násilí ...
Peníze se z města se zrušením automatů neztratí - přitečou do jiné sféry a velmi pravděpodobně morálnější.
ZDK
Automaty mi zabily kamaráda
Mám Měla jsem kamaráda, který si kvůli gamblerství vzal život. Prostřelil si hlavu, protože díky své závislosti zadlužil svoji firmu. O práci s jeho odchodem přišlo 5 jeho zaměstnanců ...
Zajímal by mě názor těch, co tu hrací automaty tak hájí, jak by mluvili, kdyby někdo z jejich blízkých zažil něco podobného ...
Kvůli hracím automatům už se rozpadlo mnoho rodin, mnoho dětí přišlo o 1 rodiče a mnoho žen poznalo domácí násilí ...
Peníze se z města se zrušením automatů neztratí - přitečou do jiné sféry a velmi pravděpodobně morálnější.
Město může vydělávat i prostřednictvím jiných činností, jde to jinde, tak proč ne v Šumperku.
ZDK
#9: - Re: Některé lidi to i živí!!!
prodej drog je uplně něco jiného...
#13: - Automaty mi zabily kamaráda
ale my jako zaměstnanci, nemůžeme za to že lidi tomu podlehnou a dopadnou takhle špatně. to same byste mohla říct o real. makleřích a pod kteří lidi taky zadlužují. slibujou jim hory doly a nakonec skončí ve sračkách, kvuli blbě větě, kterou si nepřečetli. nikdo je nenutí hrát, nikdo nenutí lidi brát drogy, nuceni nejsme je to jen jejich slabost... kvůli tomu máme přijít o praci, že lidí neví svou míru?
Pracovala jsem v herně Praha i v herně Lambáda a velmi dobře vím jaké je to zlo. Kolik problémů a násilí jsem tam zažila, takže bych byla nejraději, kdyby všechny herny ze Šumperka zmizely.
Víte kolik vydělává např. majitel herny Praha? Ten má po republice desítky heren a v Šumperku dvě. To se mu pak dobře žije z neštěstí druhých! Jezdí si ve Ferrari, na kontrolu heren lítá vrtulníkem a dokonce si už otevřel henu v Las Vegas!
Proč ho a další jemu podobných podporovat? Když tu herny nebudou určitě se sníží i počet závislých na hazardu. Proč mají být automaty tak lehce dostupné našim dětem? Lidi zamyslete se!
Re: Terko jeď
ono tech 200-300 metru je metru 150, ale to nemeni nic na tom, ze budova je stale budouvou muzea! Ale i kdyby nebyla, je "uzasny" poskytovat fajn misto v zakouti parku asocialnim, tupym a parazitujicim jednotkam, jejichz smysl pro tuhle planetu byl nejspis pro nejaky experiment lidske schranky ber nervoveho systemu! .......A herna v divadle pres jeden podnik????? pouziji stejnou "argumentaci" chacha ...ten jeden i druhy i treti podnik, jsou a to bezpochyb, podniky v budove divadla!!!
Re: Re: Re: Některé lidi to i živí!!!
#10: Sasas - Re: Re: Některé lidi to i živí!!!
Presne, vsechno co je zmineno je hnuj!!!!!! ....... zbrojarstvi bezpochyb a alko prumysl by mel dostat podobne hranice a kleste jako lehke drogy ac je to teda droga dost tezka, vyvracet mi to neni treba. Usi budu mit zacpany!!! .............. A uprimne, postoj zainteresovanych (myslim tim pracovniku heren) je pro me vic nez omezenej. Jakykoliv podnikani na ukor druheho je proste nemoralni a skodici celymu systemu, Ucelove se okrada obrovska skupina pro napaseni male hrstky!!!!! A ti co rvou jsou myslim povetsinou levicaci a ja jakozto pravicak mam vykrikovat at se nedrancuje "delnicka trida" ??? Asi bych z podstaty nemel, ale stejnak budu. Tzn, kdyz mila slecno/ pane nebudete sedet v herne a celej vecer cumet jak lidi chudnou v pomeru 100% do bedny 80% z ni, tak budete nejspis delat neco mnohem prospesnejsiho a to pro vsechny!!! Ale ona zadna jina prace neni asi tak pohodlna, co? Jak z prostredi, tak i ze zamestnancu heren mi je ...... .
This comment has been removed by the person who wrote it.
#12: Některé to i zabilo ... - Re: Některé lidi to i živí!!!
Jo Pavlíka to i zabilo...,ale automaty to nebyly.....jenom firemní dluhy.
| This discussion has been closed. |
Terko jeď