PETICE proti spalovně biomasy ve FRÝDLANTĚ NAD OSTRAVICÍ
Vlivy spalovny
Dále jsem zatím nikde nečetl, jaký bude přínos pro obyvatele FnO? Budete mít levnější teplo? Budou se moci odpojit některé lokální topeniště, takže se vykompenzuje zátěž spalovny?
Jsem z F-M, a postavení spalovny v některé okrajové části bych se za určitých okolností nebránil. Ale uprostřed města... typická arogance kapitálu.
Chybný text
V poslední větě vám chybí jakýkoliv náznak podmětu s přísudkem a věta tudíž vůbec nedává smysl.
Navíc mi schází údajně doložena roz(p!)tylová studie, ze které bych se dočetl emise v g/hod.
Děkuji za opravu a doplnění informací.
Boží mlýny melou pomalu , ale .....někdy i rychle
CO NA TO PAN PRIMÁTOR OSTRAVY ?/ bydlící v blízké lokalitě ul.Harcovskéve Frýdlantu/
ŘEKNĚME UŽ KONEČNĚ STOP SPALOVNĚ NA BIOMASU VE FRÝDLANTU - stejně tak jako STOP POVINNÉMU ČIPOVÁNÍ PSŮ NEJEN V OSTRAVĚ ! Pokud pan primátor Kajnar bude chtít napsat další Petici : STOP SPALOVNĚ NA BIOMASU VE FRÝDLANTU - budu mezi prvními signatáři a jsem ochotný spolupracovat a petici podepsat mezi prvními !
http://www.petice24.com/petice_proti_trvalemu_oznacovani_-_cipovani_psu__ted_ostrava
Zastavme šířící se čipovací mor stejně tak jako spalovnu biomasy ve Frýdlantu n.O.
www.necipujtenas.cz
Re: Chybný text
#7: Jonáš Kolařík - Chybný text
Díky za podnět, ale snad si jej tvůrce přečte, zkusím jej kontaktovat.
Petice - spalovna biomasy ve Frýdlantě n. O.
Podepisoval jsem petici za Havířov a teď podepisuju za Frýdlant. Frýdlant mám rád i proto, že je tam čistý vzdoušek a toto o nás bez nás rozhodnutí mi vadí.
Kravina
Úplná kravina... Spalovna biomasy bude mít exhalace asi stejné jako dva domky ktere pálí bordel v kotli, nebo ten zasraný Polský ŠLAM! To je stejné jak někdo řekne že auto na elektřinu je ekologické, když je u náš přes 70% el. z tepelných elektráren, tak to auto jezdí víceméně na uhlí. Další takový dar jsou solární panely, jejichž recyklace pořád není dořešena.
Proč si to stěžovat, kdyby se mi to mělo stavět vedle baráku, neřeknu ani slovo! Natož mít vedle baráku Jadernou elektrárnu, tu bych bral všema deseti!
Re: Vlivy spalovny
#4: Jan Damek - Vlivy spalovny
Zvláštní, že třeba rakušáci, kteří jsou dost ekologicky založení mají spalovnu přímo v centru Vídně. Dnešní technologie na spalování biomasy mají zanedbatelné znečištění. Navíc ve Vídni to je dokonce spalovna odpadu, ne biomasy ;)
nejen ekologie, ale i otázka energetické účinosti..
http://cs.wikipedia.org/wiki/ERoEI
| This discussion has been closed. |