Petice.com

Proč? Proto! Petice za odvolání Andreje Babiše a Miloše Zemana

Pokračujeme dál. Proč? Proto! Čtrnáctidenní marathon místních debat a jiných událostí.

Kevin Žiga#1 May 23, 2017, 21:07

Jo já byl jsem taki u nás na demonstráci a budem pokračovat dokud nevyženem komoušské čůraky Babiše a Zemana. Zeman je komouš i fašista protože jeho chování je xenofóbie a to patří, mimo zákon! F.U.C.K ZEMAN A BABIŠ !!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel#2 May 23, 2017, 23:39

Re:

#1: Kevin Žiga -  

Jdi do prdele, cigoši!

Phar Lap#3 May 24, 2017, 14:13

Re: Re:

#2: - Re:  

Di do prdele TY náckovskej zkurvenej čecháčku. Jsi odpad. Žereš ovar, volíš ovara Zemana a sám vypadáš jak ovar. Anebo možná vypadáš jak nacistická pleška Konvička. VZDECHNI ZMRDE.   

Nepřihlášený uživatel#4 May 25, 2017, 14:31

Re: Re: Re:

#3: Phar Lap - Re: Re:  

Jinou reakci jsem od tebe ani nečekal, hulihlavo. Co čekat od účastníků protibabišovské a protizemanovské demonstrace, převážně tmavočechů a věčně sjetých smažek, učebnicového populačního vzorku pražské kavárny? Jen houšť a větší kapky, ať si běžní občané udělají obrázek, co jste vy, lumpenkavárníci, za lumeny.

Nepřihlášený uživatel#5 May 25, 2017, 17:14

Zeman a Babiš jsou Putlerovi švábi

Pro ČR je rozhodně mnohem větší hrozba Rusko a jeho propaganda než uprchlíci jak nás straší populisti jako Zeman a Babiš. Zeman a Babiš by měly chcípnout !!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel#6 Jun 09, 2017, 18:13

Re: Zeman a Babiš jsou Putlerovi švábi

#5: - Zeman a Babiš jsou Putlerovi švábi 

Pro ČR jsou největší hrozba zmrdi jako jsi ty, kteří neuznávají výsledky demokratických voleb. Ale my už si s vámi poradíme, Sorosovy vlastizrádné kurvy!

Nepřihlášený uživatel#7 Jun 09, 2017, 23:57

Re: Zeman a Babiš jsou Putlerovi švábi

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.