podporujeme prezidenta Zemana
Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
Víte, je to zvláštní, ale mám přesně opačný názor. Možná je to tím, že jsem komunistickou stranu měl možnost poznat z té druhé strany než Vy.
Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
Mluvíte mi z duše pane Kašuko. Děkuji ♥ za Vaše pravdivá slova, kdy ti, co kradli, křičí, "chyťte zloděje"...
http://milenapolakova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=433744&bk=11163
Jak říká Zeman: kunda sem, kunda tam, zkurvené hovno. A tak to má být.
Kdo nepochopí, že nejvyšší reprezentant naší země si NEMŮŽE dovolit veřejně vypustit taková slova z úst, je zaslepenec nebo blbec.
Je třeba se podivit nad tím, že v minulosti, bylo používáno takového slovníku a to mnohokrát, a taková bouře se nekonala. Jinými slovy pan prezident ukázal na určité pokrytectví, které panuje v určité části společnosti, kterou lze nazvat politicko-mediální sférou.
Re:
Já taky žádám Zemanovo odstoupení, a přitom Kalouska i Schw. nesnáším.
Dokážeš to pochopit vůbec?
Re:
Kdy prosím nějaký náš prezident mluvil sprostě? Kdy prosím nějaký náš pan prezident letěl soukromým tryskáčem z oficiální služ.cesty? Kdy prosím nějaký náš pan prezident dal vyznamenání muži v mikině? Kdy prosím ..
Got the point?
Buď bude každý v parlanentu mluvit slušně a tudíž i ostatní. Je to přesný příklad honby na 1 člověka, kterému nejsou nakloněna média, novináři a jeho odpůrci, protože je vše obsazeno lidmi z ODS. On nastavil zrcadlo dnešní doby a chytili se přesně TI,co mohou za úpadek a humus této republiky. Pokud by pustili píseň Kryla o kterou je president v rozhovoru několikrát žádal, všichni by pochopili o co mu šlo. Nepustili, protože se bojí, že národ by pochopil a lítalí by všichni přímo za mříže !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kanál se otevřel ...
Zemane vyser si voko a táhni uš DO KUNDY!
Slyšte český vepřohlas zemanožurnál: KUNDA SEM KUNDA TAM VŠECHNY KUNDY VIMRDÁM!
Re:
Máte prosím pro svou "mediální kampaní placenou USA a EU prostřednictvím zkorumpovaných médi" nějaké důkazy? Že jsem si nevšiml že by média byla placena EU nebo USA..
Jo a veřejnoprávní televize naopak Zemana dost protežuje. A jeho pidistranu SPO(Z) teprve.
Re:
Asi nedokážete pochopit rozdíl mezi "poslanec mluví sprostě při interpelacích v PSP" a "prezident mluví sprostě v přímém přenosu", že?
Re:
Znamená to tedy podle vás, že příště šlohne panu Pokornému mikrofon aby poukázal na to , že se u nás krade? Nebo ho nedejbože vezme kudlou dozad, protože nesouhlasí z vraždama? Uvědomte si už konečně proboha, že takto nemůže a nesmí prezentovat před národem a celým světem PREZIDENT ČESKÉ REPUBLIKY ! Ostatně jeho vzkaz pro zbytek světa je teď jasný. Pozor na Čechy, je to banda hulvátů..
Zemanovi odpůrci styďte se!
Jste pokrytci. Proč nebrojíte třeba proti panu Sobotkovi, za jehož ministrování bylo rozkradeno OKD?
| This discussion has been closed. |
nelíbí se mi jak miloš zeman sprostě mluvil chceme za prezidenta vladimíra france