Petice Za zrušení soukromých exekutorů
Podvodníci
Snad se už začne něco dít, dluhy se mají platit,ale s důstojností, a mít možnost se domluvit jako lidé, ne být prasaty k porážce. Hl. ex.úřad Přerov by měl dostat co nejvíce přes prsty. Jen do toho.
Re: proti soukromým exekutorům ...
Znám jednoho soukromého exekutora,který tuto práci dělá 4 roky a má 4 auta,projel s přítelkyní půl světa,koupit 2 byty,staví rodinný dům a to byl po škole bez práce a prodával nábytek,protože se nemohl uplatnit ....tak mi řekněte,jak je to možné ? spočtěte si na kolik si musí přijít resp.- o kolik musí oškubat lidí a proč ???!!! Nedá se na to dívat .:-(
Re: Re:
Paní,
ale ti jsou asponˇpod státem,ale zkuste nebo ne uvědomte si,jak nás okrádají tzv.soukromí exekutoři ...
Re:
mě se stalo něco podobného, nevzali nám dům ale dodnes nemám zabavené věci co mi sebrali ačkoli jsem u soudu prokázala že ne ně nemají nárok po třech letech mi soudem bylo sděleno, že věřitel se už před dvěma lety vypsal z obchodního rejstříku a tudíž není co vracet, nikdy žádná dražba neproběhla a mé věci už neexistují. soudy toto jednoduché jednání protahovaly tak dlouho jak se exekutorovi hodilo.toto je případ z roku 2006
Re: tady přece nikdo nechce aby dlužníci nic nevraceli ty trubko. Jsi blbý jak tágo , napřed si přeč
| This discussion has been closed. |
Re:
#919: -
s Vránou jsem měla také co dočinění, neuvěřitelný, bože...