Petice Za zrušení soukromých exekutorů
Re: Co na to Pospíšil?
#426: Hanka - Co na to Pospíšil?
Ne- je zapojený do celého systému
Re:
Jen ať nějakej exekutor mi vleze do bytu, tak ho odnesou nohama napřed !
Ulov si svého poslance nebo senátora !!!!!!!!!!!!!!!!
To je opravdu středověk,ČERNÁ AFRIKA.
Ti posranci,senátoři a vláda, kteří to způsobili svým hlasováním, budou prodáni do otroctví svých občanů.
DRAŽBA SE KONÁ 3.BŘEZNA 2012 V 9,00 HOD. U KONĚ, PRAHA
Dražební jistina ve výši 10,- Kč se podává na místě samém v den dražby od 6,00 hod.
ULOV SI SVÉHO POSLANCE NEBO SENÁTORA
Rozum do hrsti
Chybí nám smysl pro rovnováhu. Jestliže mám např. příjem 15000,-, nemohu mít výdaje 20000,-. A to ani přes to, že státy (některé) se chovají stejně. Nejsem makroekonom, tak mi prosím tento laický názor odpusťte. Tak neskutečně spotřební společnost tu myslím ještě nebyla. Obchodníci a poradci všeho druhu se nám snaží vnutit myšlenku, že bez toho či onoho se neobejdeme. Klidně jim ukážu nos Rostandova Cyrana.
Mám nápad - roční příspěvek do knihovny je pár korun. O co míň stojí, o to víc moudrosti se tam dá nalézt. Svět se točí pořád dokola, jen herci a kulisy se mění (kurnik, to zní tak duchaplně, že už to v minulosti někdo určitě řekl, jen nevím kdo ( : - ))) )A internet, to zázračné informační médium, je taky k nezaplacení. Ale bez přemýšlivého mozku v dutině lebeční jsme hrozně ovlivnitelní.
Před lety jsem viděl polský film Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou. V tom názvu je ukryto tajemství lidkého bytí; koneckonců je vědecko-technicky dokázáno, že zemřeme. A je úplně fuck, jestli před tím budeme vlastnit domácí kino či nikoliv. Jako ateista (věčně hledající) musím podotknout: s Boží pomocí jakékoli nástrahy našeho bytí šťastně překonáme. :-) Život je totiž to nejhezčí, co mě zatím potkalo. :-)))
Mějte se krásně.
Re:
Až vam domu přijde exekutor ze vam zabavi majetek a vse kolem a vy nevite proč až po sleze co vam vše odvezou vam zdeli ze tam ma trvaly pobyt človek ktery uz 5 let nebydli a dluzi 350000 kč tak je to vubec nezajimalo a nebavili se semnou a až po dlouhych 4 mesicich jsem vše dostalo zpět a ne vše bylo v puvodnim stavu jakem to odvezli a je těžko se ted domahat nahrady škody je to jen banda vydřiduchu kteří se neřidi žadnym usudkem ani zakony
A jeden vtip, možná to není vtip ale fakt, k lepší náladě:
DOTAZ: Může se otěhotnět ze soulože do konečníku?
ODPOVĚĎ: Samozřejmě! Jak jinak by se rodili exekutoři?
Re: Rozum do hrsti
Sám vemte rozum do hrsti!
Nikdo tady nepíše že se dluhy nemají vracet! Cožpak ale nevidíte okolo sebe tu spoustu případů jak se ex. chovají?
Jak zabavují věci i lidem kteří s dluhem nemají nic společného. Nepřeji Vám nic zlého, ale nemyslete si,
přestože jste Velič t. č. Nezadlužený, že jednoho dne nemůžou u Vás zaklepat. A taky o tom to je!!!
| This discussion has been closed. |
Co na to Pospíšil?