Petice Za zrušení soukromých exekutorů
Petice .....
Poprvé mě na zvěrstva, které páchají někteří exekutoři upozornil pan Okamura ve svém článku "Zastřel svého exekutora?". Přál jsem si v tu chvíli něco udělat. Napsal jsem článek na facebook a seznámil s tímto zákonem mé přátelé. Teď, když je tu ta petice zase cítím, že dochází ke zvratu dobra směrem na naší stranu. Směrem k lidem, kteří ačkoliv nic neprovedli, musejí díky libovůli těchto všemocných lovců lidí, žít s pocitem křivdy.
Re:
Mate naprostou pravdu!!! Je opravdu hnus,co ti hlupaci nahore podporuji. A je jenom na nas,jak dlouho jim to jeste budeme trpet !!!!
neboť jejich honoráře nejsou v adekvátní výši vzhledem ke sledovaným cílům.
Porevoluční praktiky nejen této privilegované skupinky lidí jsou přímou ukázkou stavu české společnosti a zejména zdejšího establishmentu.
Re: jarka
To by bylo důležitější a co by to dalo práce :-((
Re: Petice .....
škoda podpisu nazmar, jen si nejsem jistý jestli požadovaná oprava je oprávněná, prosím tedy o jazykový rozbor a zdůvodnění požadavku, pak rád opravím :)
Re: Vladimír Kolář - #209 Re: Banery?
#216: Elen - Vladimír Kolář - #209 Re: Banery?
je pravda, že se to nehodí, jediné co můžu doporučit je obrátit se na provozovatele webu a požádat ho o zrušení banerů, obávám se, ale že je to jeden ze zdrojů příjmu a proto bude nejlepší tuto reklamu ignorovat.
| This discussion has been closed. |