Petice za podporu p. presidenta. M. Zemana
Kurva, snad větší bordel už na světě ani nelze najít, co se u nás děje. Stydím se, že jsem se tady narodil žil a neutekl.(ale kam... EU..? Amerika...!!!?) možná Island.
Re:
Ano, je to tak a je třeba vyvolat ještě větší fámu aby se mohlo zase něco velkýho rozkrást.
http://outsidermedia.cz/ne%C5%BE-odsoud%C3%ADte-prezidenta/
Re: Re: Podpořit Zemana?
#12: seky - Re: Podpořit Zemana?
Vy mě asi chcete vyprovokovat k podobným výrazům co vyřknul prezident Zeman. Z Vaší strany dobrý tah, nicméně s člověkem, který řadí do jedné fronty Krylův odkaz a samolibého opilce a navíc to vše zastřeší listopadovou euforijí diskutovat opravdu nehodlám.
Jen ještě dvě poznámky, že jim vyřčená sprostá slova vadí jen u levice a u pravice to nevadí. Jak víme, pan Topolánek, pan Kalousek a další pravicový slovní výtečníci mají slovní repertoár také dost nevybíravý a médiím to nevadí. To o něčem vypovídá. A za druhé, on by si toho Zemanova projevu nikdo ani moc nevšiml, kdyby to média pořád nerozmazávaly. Ostudu do světa dělají média a ne Zeman. Položme si otázku, komu tohle asi vadí a proč? Proč to média neřeknou celé a vytrhují to z kontextu? Komu tyto média slouží?
Zdraví Statera
Re:
Takové kydy si nech na koledu někde v Práglu, tam to bude mít úroveň ale většinu slušných lidí to nezajímá. Nás zajímá skutečnost, že zákon byl přizpůsoben elitám a vznikli jen nové fleky pro politiky a jakým způsobem to podal je podružné!!!!! Fakta, fakta na moralizování jděte jinam, třebas na Západ, už vás tam všechny čekají:o)))
Re:
Souhlas, pokud bude demostrace proti Zemanovi, musíme vyjít do ulic a ukázat těm fašistyckým náckům fuck off... Musíme jim už jednou pro vždy ukázat, kde je jejich místo!!!
Božéééééé
Aby jste se nepokakali vy pánbíčkáři pokrytečtí! Aspoň je tam konečně jeden normální člověk,který ze sebe nedělá pánaboha. Ne že se dá se vším co říká souhlasit, ale sprostá slova pana prezidenta je to,co mě v téhle zemičce nejméně vadí. Co mi vadí jsou lháři,bezpáteřníci,zaprodanci a zločinci ve vládě,kteří už téměř rozprodali naši vlast,zbytek si rozporcovali a z vlastního lidu nadělali otroky ! Takže tihle vlastizrádci by se měli soudit za závažné zločiny!! Komu se to nelíbí,ať si prdel políbí :-)
| This discussion has been closed. |