Petice za podporu p. presidenta. M. Zemana
Re: Re:
Nauč se pravopis, jseš typický volič toho notorika. Vem se se svými soudruhy za ruku a pochoduj na východ, nejlépe až do KLDR, tam budeš mezi svými a Zemana vemte sebou!
Re:
Jarčo tobě hrabe, podpisů je tu trapně málo, asi se málo snažíte soudruzi a soudružky. Nebo že by vás putin málo platil? K obličeji K. Schwarzenberga - fakt žádná sláva, ale proti výrazu M. Zemana u korunovačních klenotů, které tento virotik málem poblil je majitel lunaparku králem krásy. Ne náhodou je M. Zeman nazýván příhodně - Ovar.
Zásluha pana presidenta Miloše Zemana aby zastával funkci presidenta české republiky je tak velká,že k tmuto není potřeba žádného komentáře.
Josef Rogl
Postavil se mocným silám tohoto světa,které k ekono-mickému rozvoji potřebují suroviny na východě.
Ochránit vnitřní stabilitu je úkol vlády,jejíž součástí jsou objektivní sdělovací prostředky včetně ČT.
Re:
Ing. Miloš Zeman opravdu tím klackem v žumpě řádně zamíchal, když se poté ozvalo tolik smradů..... , nazývá věci pravými jmény.
Re: Podpořit Zemana?
#2: Jeníček - Podpořit Zemana?
Bohužel, bez vulgarizmu se tato skupina Pussy Riot nazvat nedá, nevystihovalo by to skutečnost.
Re: Re: Podpořit Zemana?
#170: Kuklová - Re: Podpořit Zemana?
Má moji důvěru, stejně jako o referendu. Je to slušný, přímý člověk, kterých je v ČR poskrovnu. Přeji mu pevné zdraví a podporu všech Čechů.
Re:
Neznám žádného člověka tohoto jména v naší politice. Jedině, že jméno je zkomolené a nesprávně napsané.
Re: Re:
Jste snad jeho lékař, že prezidenta diagnostikujete notorikem? Však na vás také čeká stáří a s tím spojené zdravotní problémy. Ono stačí mít problémy s krevním tlakem a motáte se jak opilec. Hodně lidí jsem viděla na ulici spadnout, pomohla jsem jim vstát a šli dál. I mně se to stalo - je mi 65 a nikdo z nás nebyl opilý! Neměl byste dávat svoji neznalost na odiv.
Re:
Paní dr. Dvořáková napsala pravdu a i já se vším co napsala, souhlasím. Pozbyl jsi rozumu, český národe?
| This discussion has been closed. |
Re:
#38: -
Koukám, žes vzteky zmodral komunistický noku!