Petice za odvolani ministra zahranici,Lubomira Zaoralka,z funkce.
Re: Komentář
Pane nebo paní... nepřijde vám dost hodně blbý vést ty vaše kydy v situaci, kdy Rusko- tedy Putinovci obsadili Krym a okupují východní Ukrajinu?
Hehe, tak už tu vaši připoúitomělou petici podepsalo přes 400 tupců, analfabetů, komunistů a jiné pakáže... Gratuluju! :-)) Hlavně, že jste se vzájemně našli...
Re:
Děkuji Vám. Petici podepište a nevšímejte si hloupých názorů sympatizantů s nacisty, kteří Vás budou zcela určitě napadat.
Re:
To vis ze muzes,dyby to pak nekdo naaahodou pocital a neco namital maximalne ten tvuj podpis nebude bran oficialne do zapoctu,ala jen jako tvuj nazor a na to mas pravo i dyz uz nejsme jedna zeme,pulka sveta jestli nikdy slysela o ceskoslovensku ma toporad jako jedno a nevi ani kde to je,az na par vyjimek,tak to pride me,nikomu to nenutim ja slovaky mam porad rad jako svy.Zdaj bjachu.
Re:
A co ,nebo koho tady hledate Vy, pane Milosofobe,petice Vam nevoni, dobrej nazor nevidim,jen urazky a nadavky,to ste teda asi hodne nasranej ,dyz umite jen nadavat ,to si raci skocte na fotbal si zanadavat,takhle poskozujete i svuj oddil,nechte raci prostor lidem s nakym nazorem,nadavat uz umej dnesni deti driv jak mluvit, ala dat dohromady nakou slusnou vetu to je fuska...budte dobrej a delejte co Vas bavi,s lidma jako Vy,at ste stastnej,zdravej a neklepne Vas pepka :-) .
Re: Já se teda ani nezajímám, kdo je této autorem petice...
#71: Milošofob - Já se teda ani nezajímám, kdo je této autorem petice...
Zdravicko pane Milofobe ,me se chcete ptat proc uz davno nefrci petice proti Zemanovy,no pac ste tady,urazite lidi a nezbyva Vam asi minuta casu na to si ji zalozit,ja Vam ji delat urcite nebudu ,nevadi mi Zeman i dyz uz je na tom zdravotne tak jak je,chlast,ciga,stres a vek tak to vzdycky nak ustal....a ma moje diky,ne za ameriku,nebo rusko zato ze jeste drzi a ma nejaky lidsky rysy.Nalejte si taky a dete si zalozitt nakou svoji petici, dyz se Vam tadle nelibi a nemate nic zajimavyho,krom urazek ,tim nikoho o sve pravde nepresvedcite,petici nezrusite,svou nezalozite,me nenaserete a tim mrhate cas,Preji hezky den,klid v dusi a vlastni petici.Jan R. co zalozil tuto.
Re: Vy jste ty skety soudruzi
#20: Zuzka R. - Vy jste ty skety soudruzi
Vem si helmu a jdi bojovat s Fašouny na Ukrajinu. Podívej se občas na jiné zprávy než od vymívačů mozků. Například jak se demokraté chovali v Oděse.
Re: Re: Ten co vylezl z ruského zadku
#43: - Re: Ten co vylezl z ruského zadku
Vem si bombardér a se skvělou US army bombarduj z bezpečné vzdálenosti hrdinně jaký koliv národ, který si vymyslíš.
Kdo neodsoudí zvěrstva,které se dějí na Ukrajině na civilistech nepatří do pozic,které zastupují stát a občany.Nebo zabíjení je v roce 2014 v Evropě již také normou,jako v jiných méně civilizovaných státech a mír je k smíchu............kam jsme se to dostali "Po pravdě a lásce,která zvítězí nad lží a nenávistí"
Re: PUTLER KAPUT
#45: STOP DIKTATURÁM STOP PUTINOVI - PUTLER KAPUT
To máš odkud hlavo vymytá. sleduj i jiné zprávy.
| This discussion has been closed. |
Re:
#67: -
Hele, bratře Slováku... co takhle kdyby sis odvolával ministra zahraničí ve své vlastní domovině? :-))