PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
Hodně úspěchů, vážení. Držím palce! Gajdová
ti nedstoupí před koncem volebního období dobrovolně,korýtka si budou svéřepě držet,petice je sice dobrá věc,ale taková defenestrace to by bylo ono
vláda mafie musí co nejdříve zmizet v propadlišti dějin. pokud to nepůjde dobrovolně, je na místě defenestrace.
Re: Re: Kdo je nahradí?
#200: Luboš - Re: Kdo je nahradí? Naprostý sohlas
souhlasím!!!!!!!!!!!!
Re:
Souhlasím asi by to chtělo rovnou DEFENESTRACI! - včera bylo pozdě!!!
Re: Re: chudoba
Jo vážení co jste si vycinkali před dvaadvaceti léty Váš problém a rovněž co sem píšete byli jste vůbec u voleb či jste volili tuto verbež dobře Vám tak!!!!!!!Oni se jen tak nevzdajhí svých postů jedině silou tomu bych věřila tak ještě jednou co jste si zvolili či nezvolili Váš problém je mi něco málo přes šedesát a můžu Vám říct pracovali jsme na závodě se staršími o deset let a ti říkali jen počkejte jak to tu bude vypadat kapitalismus 19 st. oni zkušení měli pravdu mě bylo v tý době 41 let a cinkat jsme nešli my vinu tedy nenesem ale asi vy všichni asi všem v tom socíku Vám pálilo dobré bydlo a kdo poctivě pracoval měl my jsme si pořídili dům a dnes hodnota 4 mil. kldepak bysme teď na to vzali tak vinu si neste sami a jestli chcete pomoct vládě odejít nesedte laskavě na prdeli doma on toto za vás nikdo,ale nikdo nevyřeší na to vemte jed!!!!!!!!!!!!
UŽ DOST S TETOREM NEZAMĚSTNANÝCH A SOCIÁLNĚ SLABÝCH!
Re: Re:
A co byste tak chtěl(a) tou zvýšenou produktivitou práce vyrábět ? Zboží na sklad?
Tato vláda rozhodně poslední volby nevyhrála. Vítězná strana,ani z principu demokracie,ani ze slušnosti natož dostát právu,ať už s jakýmkoliv výsledkem, nedostala Klausem šanci sestavit vládu.Bylo mi 28 let,když jsem cinkala klíči na náměstí, a byla jsem šťastná, že éra totality končí. Nikdy bych v té době nevěřila, že boj teprve začíná.Všude tehdy znělo" nejsme jako oni".Svatá pravda, dnešní rádoby politici nejsou jako oni, jsou bohužel horší.Proto díky vám za vaši iniciativu.
ostatní je nezajímá. Vláda je absolutně mimo
realitu.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Pryč s vyvrheli národa!
| This discussion has been closed. |