Petice – Výzva k abdikaci prezidenta České republiky
jak nejlépe umí nás reprezentovat ve světě i doma.Bohužel,zklamal a to je velmi smutné.Proto jsem se rozhodla tuto petici podepsat.Jeho chování se neslučuje s jeho nejvyšší státní funkcí.
Re: Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa
#11: Arno - Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa
Naprostý souhlas
Re: Zase další trapáci založili petici
#2: - Zase další trapáci založili petici
Prectete si zahranicni tisk, pak pochopite, proc ma abdikovat. Neni snad jedina zahranicni navsteva, kde by neudelal ostudu, nehlede na to, ze diky nemu a jeho snaze o destabilizaci politicke sceny nam nektere agentury jiz snizili rating...
Re: J.Werich
hanba Vam, ze se ohanite jmenem pana Wericha s takovymi pomluvami a jazykem.... Vy prvni byste mel evidentne zacit u sebe!
Re: Zase další trapáci založili petici
#2: - Zase další trapáci založili petici
Začla jsem přemýšlet a pořád si myslím, že je to více než dobrý nápad. Bohužel si náš pan prezident neuvědomuje význam své funkce, které je především reprezentativní, ve chvíli, kdy mě někdo zaměstná a já nebudu svou práci vykonávat dobře, budu vyhazena. Přímou volbou jsme si prezidenta zvolili a jakožto "náš zaměstanenc" ve chvíli, kdy svou práci nevykonává uspokojivně, měli bychom mít právo ho propustit. A pokud chcete vyzývat někoho k přemýšlení nebo čemukoli, zkuste to propříště bez urážek, je to lepší způsob komunikace. Hezký den
Re: Re:
Ač z Moravy, Brno a Brňany velmi rozhodně nemusím.Ani Zemana nemusím. A Líšňáka Haška? Toho byste měli svázat do rance a vykoupat na prýglu.
JINAK
JINAK
Dobrý den,
rozhodla jsem se k podpisu této Petice,protože pan prezident tím, že se podílel na přípravě PUČE , tedy svržení předsedy ČSSD pana Sobotky, se dopustil se velezrady České republiky! Prezident Miloš Zeman porušil mravní zásady, hrubě porušil kodex funkce prezidenta. Úmyslně zamlčoval a zamlčuje nadále skutečnost, že se v sobotu, v den skončení voleb a v dobu, kdy se v televizi konala debata všech lídrů stran, které se dostaly do PS, to znamená včetně lídra ČSSD pana Bohumila Sobotky, jednala u něho tajná schůzka poslanců ČSSD za účelem přípravy svržení pana Sobotky jako předsedy strany a na jeho místo dosadit pana Michala Haška. Prezident měl správně ihned v neděli, t.j. 27.10.2013 předstoupit před veřejnost a o tomto uvědomit , vysvětlit všechny souvislosti, říci, co vedlo k tomu, že dovolil , aby se schůzka konala bez předsedy ČSSD. Měl vyzvat všechny aktéry k odstoupení ze všech stranických funkcí a z ČSSD s tím, že on sám měl poté abdikovat z funkce prezidenta republiky. Prezident Miloš Zeman se vůbec nijak nevyjádřil ani nevyvodil jak žádné důsledky, tak žádnou svoji odpovědnost. Nesouhlasím tvrdě s chováním pana prezidenta Miloše Zemana, protestuji proti tomu, aby nadále zastával funkci prezidenta! Protest vyjadřuji svým podpisem pod tuto Petici. Irena Poláková
Re: Re: Re:
#64: inu_ano_aneb_brno - Re: Re:
Co ti udělali brňané,ty moravský chasníku,že je nemusíš?
| This discussion has been closed. |
J.Werich