Petice proti změně zimního času na letní
Re:
No tak to je názor hodný zamyšlení... Proč tedy vůbec někdo prodává a vyrábí budíky??? Máte kliku, že můžete vstávat až se dosytosti vyspíte.
Re: proč nenechat letní?
Jsem také pro, nechala bych ten letní, ať je odpoledne / večer déle vidět.
Re:
Co pořád máte s těmi malými dětmi. Mám dvě (nyní 6 a 10 let) a v životě jsem na nich nepozorovala že by jim posun času nějak uškodil, nebo že by z toho byly týden či déle vedle. A že se nechce dětem večer do postele a ráno vstávat? To snad je normální, a už vůbec na nich nepozoruji že by v zimě chodily spát a ráno vstávaly s nadšením. Dětem je to šuma fuk. Děláte z toho všichni zbytečné drama. Prostě si posunu hodinky a je to. D
Re: nechat letní čas!
Jednoznačně s Vámi souhlasím, ono kdyby se to jednou nechalo jak je, tak by se možná někteří dost divili a zase by začali remcat ať se zpátky zavede alespoň střídání letního a zimního času. Také bych byla pro nechat jen ten letní. A ještě mě napadlo, co se týká toho Ruska - nevím to na 100% ale tam si právě ponechali ten letní čas! Alespoň jsem to někde četla. D
Re: Re:
Ja mám tři deti a rozhodně nesouhlasím. Posun času rozhodně nevnímají automaticky. když se Vám líbí, že někdo s Vámi manipuluje, tak si třeba posouvejte hodiny denně.
Re:
Kolik vám je, že již "od samého začátku" máte výhrady... Pokud jste čarodějnice, pak chápu a dotaz na věk, je u vás samozřejmě zcela irelevantní. Každý člověk narozený po půlnoci, je samozřejmě narozený po půlnoci. Někteří, dle vás i vloni... Hele, to fakt myslíte vážně???
PS: Každá slepice má o času jasněší představu nežli vy a to ani nemusí znát žádného astrologa. Prostě se setmí, tak jde spát...
Re: Re: Re:
Dobrý... Zkusím to říct zejtra šéfovi. Třeba mi změní pracovní dobu tak, aby se mnou nemanipuloval. Zmetek...
Re: Re:
Soulad s přírodou a biorytmy jsou lidem dány už od pradávna a žádné technické vymoženosti na to nemají vliv, nezmění to. A pokud vliv mají a změní to, tak často k horšímu - aby lidstvo nějak přežilo. Je to ale proti dané podstatě, proti vrozené a dědičné přirozenosti člověka. Proto mu to škodí, proto se rozšiřují např. civilizační nemoci. Jdeme proti přírodě. Proti svým biorytmům.
| This discussion has been closed. |
možnosti