Petice proti změně zimního času na letní
TAKY NĚCO PROTI
Re: Jsem pro zachování LETNÍHO ČASU
Letní čas je nesmysl, čas běží ať se vám to líbí nebo ne. Pohybovat se časem sem a tam chtěji hlavně fyzici. Hlavně nejezděte k polárnímu kruhu (severní je blíž) tam někdy to sluníčko vůbec nezapadne.
Dneska jsem byl petičníci, na rybách. Abych nějakou chytil, rozmrdal jsem si biorytmy, bajvočko, podle vás, tak na půl roku... Ale dík, že se o mně tak staráte...
Re: Re: Jsem pro zachování LETNÍHO ČASU
#233: - Re: Jsem pro zachování LETNÍHO ČASU
Ten letní taky běží, ať se ti to líbí, nebo ne... Protě běží...
Jinak je to k ničemu a také to nic nešetří, jenom jsem z toho nejméně měsíc přiblblý.
Ahoj!!
Změna na letní čas je totální nesmysl
Je několik totálních nesmyslů, které jsou zažity, používají se ze setrvačnosti, ale nijak moc neškodí.
Střídání normálního a letního času je nejenom obrovská hloupost, ale i velmi negativně působící debilina, která nepřináší ani jediný sebemenší klad.
Vše, co produkuje, je negativní, něco méně, něco více, ale nejvíce negativní vliv má na lidi a živé tvory vůbec tím, že dvakrát do roka všem přestavuje biologické hodiny. To vede ke zvýšení nemocnosti, psychickým problémům, únavě, nervozitě atd. - prostě všechno úplně špatně.
Re: Re:
a co řeknete dítěti které má jít spát a slunníčko svítí a svítí.......................
E
tímto potvrzuji podpis na Petici proti změně zimního času na letní a to i za manžela Josefa Kováře. Děkujeme za tuto iniciativu. Marie Kovářová
Re:
Letní čas možná za Hitlera platil, ale já pamatuju, že nám jej zavedli komunisti v roce 1979, před tím to bylo v poho ...
Re: Re: Re:
s #86 #126 #226 plne souhlasim
a ti co me tady urazeji, sve komplexy at si resi prosim jinde.
| This discussion has been closed. |
Zimní čas znamená, že v létě by vycházelo sluníčko už ve tři, což je otravné. Já nepotřebuju mít sluníčko ve 12 nad hlavou.