Petice proti změně zimního času na letní
je proti přírodě.
Nesouhlasím s peticí
Nařiďte si svůj budík na 4 hodiny, ale nehýbejte nám malou ručičkou!!
Jinak bez komentáře
Re:
Přesně tak, také o tom vím své - zřejmě někdo, kdo dobře zná zdravotní dopady této zrůdnosti, dobře ví, proč byla zavedena - zřejmě ke snížení světové populace spolu s jinými opatřeními, která mají zdecimovat ty nevyvolené...
Re:
akorát se udělá zmatek v biorytmu člověka
Re: Re:
ohh, prober se Anno! Sama nechápeš asi o co GO...Pokud máš problém s dětmi, tak pro ně jezdi osobně a budeš v klidu čas-nečas :)
zdravim vas uz konecne jse neco s tim prendavanim naseho organizmu stane,ti co to vymysleli ti nebyli pri normalni mysly,protoze nemuzou lide,kteri neco vi o tom,ze to pro zdravotnictvi prinese vice vydani penez nez stat neco na tom usetri,divim jse,ze sam regon ZDRAVOTNICTVI uz davno nezasahl.ale to nejsou prave LEKARI od slovesa LECIT vznikl LEKAR
Re: Re:
Je ale pravda, že příroda nevymyslela to vstávání do práce. Nemyslím si, že jsem blbeček a jsem pro nemít letní a zimní čas. Ta hodina mi vadí. Je to můj názor a chci se přidat k těm, kteří mají stejný jako já. Ty co ho nemají věřím, že díky toliko pořád omílané demokracii si to přečtou, nebudou mi nadávat a přidají se ke své skupině.
Re:
Podepsal jsem , ale raději bych letní čas zrušil úplně. Narozdíl od nesmiřitelných odpůrců chápu i argumenmty zastánců, avšak nechal bych to na každém podniku a člověku, jestli chce v létě dříve vstávat a večer dříve do postele. I jízdní řády se dají přizpůsobit...
| This discussion has been closed. |
Re: Zachovejte letní čas!
#126: Jiří - Zachovejte letní čas!
Tak to si tu petici asi udělejte sám ne.