Petice proti pausalizaci romskeho problemu
můj názor
můj nazor
Re:
nemyslim si, ze vas postoj je spatny, pokud chcete hovorit o druhe, te neprizpusobive, strane, ale pokud by rad nekdo hovoril o te dobre, slusne, strane, tak o tom ta petice je, aby se kazdy slusny Rom zastal SAM SEBE
Naleznete v sobe LASKU a davejte ji vsem kolem sebe. Nebot vy jste my a vsichni jsme jeden.
Jestlize ji clovek v sobe nema tak nema rad lidi kolem sebe (napr.Romy). Je mi lito tech lidi, kteri nemaji v sobe LASKU ale necim se nakrmit musi, tak se krmi Nenavisti. Ubozaci
PS: s petici plne souhlasim,,,je to spravne podany s Laskou a Spravedlnosti,,,o nic vic nam nejde!!!. Acon Devleha Romale
Re:
Moc krásně napsaný! Kéž by takto smýšlejících lidí bylo vííííc!
Re: DRAHOMIR
musis zacit verit v dobro a divat se na sve okoli tak nejak lidsky a vsimat si predevsim lidskych hodnot ktere by meli prevysovat nenavist rasizmus extremismuz a dalsi negativa to te vystreli na nejvyssi zebricky vsech hodnot
NESKUTEČNÉ
Jen pro zajímavost.Dvakrát mi bylo vykradeno auto.Pachatelé dopadeni a HLE! Kdopak asi,Skončili bez trestu.Dvakráte odcizeno kolo v nemalé hodnotě a HLE! No tak,Vážně si myslíte,že se změníte?O co Vám jde?O to aby Vám zůstaly sociální dávky?Na ty za chvíli nebude!Takže ,to zkoušíte s myšlenkou samostatného státu.Proboha,větší anarchii si neumím ani představit.Vždyt jste závislí na MAJORITNÍ většině,která Vás svými daněmi živí,šatí a spoustu dalších věcí.Vy chcete pracovat?Co VZDĚLÁNÍ? I při sebevětši snaze to už NELZE dohnat!!!!!!!Píše se rok 2011 kdy technologie jsou na takovém pokroku,kdy vyžadují kolikrát inženýrské znalosti,natož tak znalosti z doby kamenné!!!Uf ,jsem se vytočil.
Prostě si neumím představit "člověka" který svým genetickým "fondem" je v době kamenné.Proto se Vám vymýšlí různé kurzy atd atd.I kdyby jste měli doktoráty z.......... tanců nebude Vám to nic platné.Historie jasně ukázala co a jak.
A propos.Nebude to zase tak dlouho trvat a zhynete na nemoci.Kolimz Vás je očkováno?Hm?Pravidelná lékařská péče?Kolik z Vás roznáší nebezpečné choroby?
Re: NESKUTEČNÉ
Re: NESKUTEČNÉ
#45: Chce se mi blít Velebnosti - NESKUTEČNÉ
Koukám že jsi úplně bokem a popletl jsi si adresy protože to co tu píšeš bys měl psát panu Kohoutovi a jemu podobnými takže přehoď výhybku nejsme na stejné koleji. Jestli se Ti chce blejt bude mi potešením když si pobliješ počítač aspoň nebudu muset číst ty sračky co s Tebe lezou. Když si Tě tak představuji jak vypadáš tak se mi vybaví jen jedno,fekální vůz. Pro méně chápavé ( mezi které Tě počítám ) je to auto na hovna !
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |