Petice proti jmenování Hermana ministrem kultury
Re: Petice proti jmenování....
Pokud chcete pochybovat o odbornosti druhých ve veřejných diskusích, měl byste se možná nejprve doučit pravopis českého jazyka... a cizí slova.
navzdory soucasne kritice islamu pro mne zustava katolicka cirkev a jeji historie zatim nej - desivejsim prikladem zneuziti tzv.nabozenskych hodnot.
j.b
Kdosi před pár dny napsal šílenou věc : Herman může být ministrem obrany.Jsem dobře seznámen s šílenými výzvami tohoto bývalého kněze a mluvčího biskupské konference. Shrnuto : Bombardujte Srby . V té době tehdejší papež vyzýval k míru.
Ten by snad byl schopen vyhlásit někomu válku. (Ještě že naše letectvo žádné bombardéry nemá.)
Chodil jsem okolo lidoveckého bilboardu kde psali :Dáme věci do pořádku. Teď tedy uvidíme co na to naše kulturní fronta.
Komentář
restituce.
komentář
To není žádná kultura, to je přátelé politika, dveřmi ho vyhodí a on tam oknem vleze zpátky. Prostě někde bylo rozhodnuto, že Herman bude mít koryto a to je svaté. Proč myslíte, že byl Bělobrádek v USA? Proč zrovna on potřeboval školení? Vězte, že všechno souvisí se vším.
Re:
Děkuji Vám i všem ostatním za příspěvky plné podpory a prosím o šíření petice mailem i sociálními sítěmi. Vřelé díky!
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |