Petice na podporu prezidentského kandidáta Tomia Okamury
Okamura na hrad !!!
Reaguji na Nikol , že národu jednou rupnou nervy .
Třetí pražská defenestarce mě láká už delší dobu . Ministerstvy vnitra a financí bych začala .
Oni dobře vědí , proč mají z Okamury strach . Pravomoc prezidenta je u nás sice velmi omezená , ale přeci jen by mohl nebezpečně komplikovat schvalování všech sviňáren , kterými na nás naše drahá vláda žene na hranici chudoby a beznaděje .
Navíc si představte tu hrůzu , že by Tomio Okamura díky svým japonským kořenům zachovával kodex samurajské cti (slovo čest bych našim politikům doporučovala si najít ve slovníku) a skutečně dodržel , co slíbil . Při této představě se současné vládnoucí garnituře asi moc dobře nespí .
Petice na podporu prezidentského kandidáta Tomia Okamury
Nemohu se ubránit dojmu, že byli objeveny chyby v seznamech a vyřazeni právě u těch kandidátů, kteří mohli výsledkem prvního kola pěkně zamávat. Jak se říká, žádná náhoda (ani náhodně vybraných 8500 podpisů) není náhodná.
Moc bych si přála, aby se pod touto peticí objevilo víc jak 50 tisíc, a to zcela spolehlivě, ověřitelných podpisů.
Budete všichni minimálně zklamaní
Re: Re: Držíme pěsti
#19: Akacia - Re: Držíme pěsti
Taky souhlasím, to jsem přesně věděla, že Vás tam nebudou chtít, doufám, že to vyjde, jinak k volbám taky nepůjdu....
Demokracie po česku
Tato osobnost se jim nehodí do krám..
Demokracie
V roce 1989 jsme pro sebe i pro své děti bojovali za demokracii. Je nejvyšší čas, aby se o demokracii v tomto státě nejen pouze mluvilo, ale aby tady demokracie už skutečně byla! Jako občan ČR jsem pro vrácení všech kandidátů do prezidentských voleb, nechť rozhodne hlas lidu! Kdo čestný je, nemá se čeho bát .-) !
Ano chci, Protože tento člověk by tu udělal pořádek ,a toho se oni bojí
proto ho odstranili,stojím za panem, Tomio Okamuru aby byl prezidentem
protože co se tu děje už je nemyslitelný,,,, včera jsem byla v krámě
Lídl a tesco říkalo se že se budou zvyšovat daně snad až příští rok a
bum ho ,,,jak je možné že se už vše zase zdražilo! a už měli vše
zvýšené ale ne jen tyto krámy ale všechny, přitom šel benzín dolu ! tak
že tady si každý dělá co chce a když jsem chtěla koupit něco vnoučatům
šel pomě mráz skončila jsem stím že jsem nekoupila nic hrozný
!!!!!!!!!!!!!!! A co se týče léků, zdravotnictví,prostě hrozný ..............všeho zničili už nemají s
čeho brát tak ničí lidi,no kde to vzít než na nás lidech? Lidi jsou bez
práce jsou na ulicích a proč protože se prodávají baráky lidem nad
hlavou páchají sebevraždy maminky co dělají s dětmi diť to nebylo
zabijí vraždí důchodce ,pro každou korunu no kde to jsme .Nadávají na Komunizmus ,pokud to dostanou hajzlové tak ano tak to ničí ale naši předkové , můj táta tam byl také taxikář a byl poctiví k lidem neokrádal je dřel ale peníze vydělal! a tchán zakládali , tuto stranu a vážili si toho a nekradli .nerozkrádali tuto zem ,co nám zůstalo ,zničili naše fabriky lidi jsou bez práce rodiny dřou bídu tak v čom tento stát je lepší proboha zamyslete se lidičky už nad tím !!!! Vždyť dojde i na vás na lidech co jste proti tomu ? Nebo co jste bohatý také na vás dojde a hlavně si ničeho nevážíte i někteří i rodiny si neváží rozvádí se tohle bylo minimálně !!!!!!!!!!!!!!
Re:
Přesně tak! Pan Okamura by tam udělal čistku a oni se ho bojí tak ho chcou vyštvat!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Držíme pěsti
#19: Akacia - Re: Držíme pěsti
Chyba, volit se jít musí. Volba kohokoli jiného než Fišera,bo Zemana bude snad menší zlo...
| This discussion has been closed. |
Mrtvá demokracie