Petice.com

Petice za zrušení pandemického zákona

aktuálně

Nepřihlášený uživatel#1 Nov 10, 2022, 09:56
Jedna se vyhradne o primou podporu a rozvoj politicke kriminality za spoluucasti policie, soudnictvi, rozvedky...
Lucy#2 Nov 10, 2022, 11:06

Re: Přesně tak a zvesela se jede podle notiček dál.K čemu potom petice?

#1: -  

Nepřihlášený uživatel#3 Nov 10, 2022, 12:22
Dobrý den.Tak to je špatná,ale očekávaná zpráva.Od soudní mafie jsem nic jiného nečekala.
Nepřihlášený uživatel#4 Nov 10, 2022, 14:02
Pokud zkorumpovaný soud rozhodne takto , neznamená to že má pravdu ... A jak to je s úředníkama státního sektoru bychom se mohli bavit tuze dlooooouze . Přeju hezký den Dalibor
Monthy #5 Nov 10, 2022, 20:20

Otřesna zlovůle

Já čekám dál, kdy se k nám právo vrátí. Je mně líto postižených bez návratu zdraví.

Nepřihlášený uživatel#6 Nov 11, 2022, 06:29
Hlásí, že stránka není nalezena.
Nepřihlášený uživatel#7 Nov 11, 2022, 07:10
Kdo naočkoval soudce ? A čím ? Potřebovali by vakcínu zdravého rozumu a povinnou praxi v zařízeních na péči zdravotně postižených lidí s následky po očkování. Dále bych poslal na školení o pandemii. Co je skutečná pandémie.
Nepřihlášený uživatel#8 Nov 11, 2022, 07:24

Děkujeme za Vaši práci. Nezofejme, nakonec až se lež a ego vyčerpá, zbyde jen pravda, ta je zde stále ale bude viditelná pro všechny....

Nepřihlášený uživatel#9 Nov 11, 2022, 08:23
Dokud budou lidi úplatní, tak se k lepšímu nic nezmění, spíš k horšímu
Nepřihlášený uživatel#10 Nov 11, 2022, 08:58
Dobrý den paní Vítová! Podepisuji různé petice, ale už mám pocit, že je těch petic nějak moc! Dle mého názoru je nutné požadavky sjednotit a tak jejich počet minimalizovat. Přijde mi to stejné, jako s demonstracemi - roztříštěné, každá svolaná někým jiným a i přesto, že jsem se všech souvisejících s pandemií a nyní ČR na 1.místě, za demisi vlády atd., tak mě tato roztříštěnost přestává bavit a bere mi to chuť dále do toho investovat jak finance, tak i svůj čas. Miluji/vzhledem k mému věku si to mohu dovolit/ JUDr. Rajchla, všechny odborníky,Petru Rédovou, senátorku Hamplovou atd,ale moc prosím domluvte se ,udělejte demonstrací méně, ale společně. Předpokládám,že téměř všichni máte /resp.máme/ stejný cíl - demisi vlády !!! Přeji krásný den vám všem a prosím,ať se dílo podaří !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nepřihlášený uživatel#11 Nov 11, 2022, 13:16

LOL

Nepřihlášený uživatel#12 Nov 11, 2022, 14:27

máte uplnou pravdu...

#10: -  

Nepřihlášený uživatel#13 Nov 13, 2022, 05:55

Re:

#11: -  

kdyby aspon ten odkaz na desinformacni web fungoval...

Nepřihlášený uživatel#14 Nov 14, 2022, 18:54
Je potřeba vyhnat a odsoudit nejen 5ti demolici, ale i ústavní soudce, které si tam politici dosadili, aby kryli jejich čachry...

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
PayPalGoogle PayApple PayKreditní karta

Vyberte způsob platby, abyste mohli pokračovat.