Odvolání ministra Kalouska
Ministr Kalousek si odvolat zaslouží.
Ministr Kalousek si odvolat zaslouží, vždyť se rovněž historicky znemožnil i jako hospodář, když po sice zajímavém nápadu volební složenky upozorňující na hlavní problém (růst finančních potíží) to postavil na hlavu a bránil prosazení zákonů a opatření, které jednak měly bránit tunelům a korupci, jednak umožnit vymožení vytunelovaných peněz zpět, naopak to skutečně tvrdě vymáhá přes rozsáhlé škrty a další daně po občanech, což spíš nejen je, ale i zemi posílá do dalších potíží kvůli stagnaci a jeho údajná poctivá snaha šetřit je kvůli této nevyváženosti nevěrohodná. Netransparentnost dokonce vedla k zablokování čerpání fondů EU; paradoxně jako MF je on sám zařadil do rozpočtu jako 100% zaručený budoucí příjem, ač nyní budou minimálně o dost zkráceny. Poslední jeho kopání kolem sebe a bagatelizování megaprovizního tunelu ohledně CASA už je hodně trapné, úlitby vlivným magnátům se holt nemají přehánět.
Jen to spojení petice s odvoláním MS působí dost nešťastně, když už to tam je, tak aby petice nevyvolávala domněnky, že jde o pomstu někoho vlivného, chybí v ní výslovně uvést, že odvolaný MS sice není dokonalý, ale přece jen se o jakousi viditelnější nápravu věcí snažil, ač ho právě to mohlo za dané situace stát post.
Kalousek
#77 Re: Re:
Napsal jsem už pár příspěvků a vždy jsem je také podepsal (viz výše) na rozdíl od většiny tady. Nestydím se za své názory a nebojím se podepsat. Trošku mi to tady připomíná totalitní doby pokoutního tichého remcání. Nechápu za co se stydíte nebo možná i bojíte. Rovněž jsem názoru že se ve vládě krade a podvádí. To je přece svatá pravda kterou dnes vidí v televizi minimálně jednou týdně každé malé dítě. Proč tedy o tom otevřeně nemluvit…. Já osobně si myslím že jak jim zde říkáte ONI opravdu sami neodejdou na to jsou už moc otrlí budeme si to muset opět zařídit sami, tak jako tomu bylo vždy v dějinách. Let z okna plavmo za rukama u některých jedinců je opravdu lákavá představa a nedivým se našim předkům že již asi třikrát neodolali no a abychom naplnili českou solidárnost tak by bylo dobré na nádvoří položit ten náš oblíbený samet.
Petr Pešek
Re: Stojím za Kalouskem
#36: Penizenejsouvsechno - Stojím za Kalouskem
Tak se probuď z té pohádkové dovolené a spadni do reality
| This discussion has been closed. |