Odvolání ministra Kalouska
Re:
Nemůže ho obětovat,s odchodem Kalouska ta vláda padá....
Re:
#1: - Prošč si autor nedá tu práci a nepřečte si zákon. Takto je to jen výkřik bez právní relevance. A stačí tak málo.
Re:
Tak ať ho Ti, které pourážel, dají k soudu. To je jejich věc, že si to nechají líbit. Důkazů mají dost, vystoupení Kalouska v Parlamentu ČR natáčí televize, takže tady je důkazů dost. Pokud vím, tak arogance v tomto státu není trestným činem, ani přečinem.... pro mnohé politiky, bohužel. My se můžeme jako občané zbavit Kalouska jednou pro vždycky - nevolit ani jeho, ani nikoho jiného z TOP 09 a je vymalováno. Dát hlasy všem malým stranám tak, aby žádná nedosáhla hranice vstupu do Parlamentu a hotovo 20. :o)) A hlavně nevolit ODS, KDU-ČSL,TOP 09. ČSSD, KSČM a VV, případně LIDEM - těchto už snad máme dost.
Re:
#110: - Bohužel se to nedaří a nedaří - vždycky se za někoho šikovně skryje a škodí a škodí. Tentokrát je to Schwarzenberk, předtím Čunek a jiní.
Re:
#107: - Já jsem s ním byl nespokojen už jako s ekonomickým náměstkem Ministra obrany.
#102: Janička - může, byl zvolen v řádných parlamentních volbách. Můžeme mu něco vůbec dokázat, ale něco hmatatelného, žádné povídání o aroganci či hulvátství?
Re:
#104: - Njn, ale takových jako on je plná vláda - počínaje Nečasem a konče Drábkem, zatím jenom Fiala - ministr školství a Blažek - ministr spravednosti, se nestihli projevit a náš chrabrý ministr zahraničí to prospal, protože když ostatní na vládě mluví hovadiny, tak on spí. :o))
Stojíme za policejním prezidentem
http://www.petice.biz/stojime-za-policejnim-prezidentem
p.s. prosím o šíření odkazu dále, děkuji.
Re: Stojíme za policejním prezidentem
#122: - Stojíme za policejním prezidentem
To je hezké, ale nějak se mi nadaří "odeslat" vyplněný formulář!
| This discussion has been closed. |