Odvolání generálního ředitele České televize ing. Petra Dvořáka
Objektivita České televize dosáhla svého dna
Najko
Bakala sem, Bakala tam...?
To zase musel Capo de tuti Capi rozdávat rady a rozumy, škoda, že to moc lidí asi vůbec nebere!
Já bych byl pro demokratické řešení, kdyby odstoupil ředitel ČT i president Zeman, tak by měli být spokojeni všichni a národ by alespoň na chvíli neměl kdo rozdělovat...
Prezidenta by klidně mohl nahradit třeba pan Jiří Krytinář, kterému by proslovy dabovala Aťka Janoušková a na generálního ředitele ČT bych navrhoval pana Zdeňka Srstku, samozřejmě, že by se muselo vypsat referendum, vždyť vhodných kandidátů je přece spousta!
Bláboly z ČT
Jsem penzistka a pro mě je i ta stovka hodně, takže přestávám platit. Nebudu si ničit nervy tím, že mi Čt cpe do hlavy lži. Kdyby to udělalo víc lidí, možná by se přeci jenom něco stalo, jim jde jenom o prachy a na lidi kašlou. Ti mladí co komentují, jenom papouškují co se jim nařídí, nemají ani vlastní názor, takže i těm tu jde zase jenom o prachy. Češi se bohužel bojí, remcají, ale skoro nic neudělají. Taky jsem podepsala, ale mám obavy, že ani ta petice nic neudělá - bohužel.
Řekl bych že podsvinčata při sledování Čt dáví.
Vašek.
Umyslne zamlcovat nebo krivit pravdive zpravy je trestny cin misinformaci. Za toto jsou jak CT tak i CeskyRozhlas vcetne novinarskych drbaren tvrde zodpovedny. Hlavni predstavitele ve funkcich techto zpravodajskych padelku by nejen meli byt odvolan ze svych misti, ale zaroven by jim mela byt odebrana licence za vysilani nepravd a lzi. Zaroven by meli byt soudem patricne potrestani
Povazuji ho za vlastizradce , a Mel by se zodpovidat , pred soudem.....
To co předvádí česká televize /za naše peníze/,je NEHORÁZNÉ!Celá ta sebranka se hodí jen na vyvážení žumpy.
K petici, dodatek, mazání v projevu
Doplňte tam ale to vymazání Bakaly z projevu prezidenta, když hovořil v Obecním domě! viz.: http://www.pc-politika.cz/News-6032-Cenzura-v-cT-Dvoraka-a-viniky-vyhodte-.html