Petice.com

Obnova lávky pro chodce nebo vytvoření úrovňového přechodu

Vyjádření SDŽC

Nepřihlášený uživatel#1 Sep 10, 2018, 09:20

Myslím ze by bylo dobře usilovat o přechod ne podchod zejména kuli starším obyvatelům naší části mesta.

Nepřihlášený uživatel#2 Mar 17, 2019, 23:39
Díky za petici, ale bohužel jsem se o ní dozvěděl až nedávno. Asi již není možné ji podepsat, že? Lávka měla vždy svůj velký význam a to že, dle "studie", ji využívalo poměrně málo lidí má spíš souvislost s jejím aktuálně zanedbaným stavem, za který může "radnice". Po přečtení jednotlivých komentářů podepisujících bych se též rád zeptal, kolik město pravidelně investovalo do oprav ...? (Napadá mne takové malé srování s americkou Golden Gate, která se natírá pravidelně každý rok ... a drží). Naprosto souhlasím s ostatními, kteří tvrdí, že podchod nebude bezpečný a lidé se budou obávat projít. Ani kamery nepřesvědčí o bezpečnosti, ba naopak. Jsem pro jednoduché řešení s úrovňovým přechodem se zábranami, podobným s ulicí Domovina. Na to, aby lidé bezpečně přešli 2m přes jedny koleje, to stačí a je to bezpečnější, než přecházet tramvajové koleje kdekoliv ve městě. Viditelnost přijíždějícího vlaku je z obou směrů slušná a pokud ani toto nestačí, pak může město pro bezpečnost chodců nechat omezit v tomto úseku rychlost vlaku!!! (Rychlovlaky uprostřed města? Asi docela nesmysl.) S pozdravem Josef H.
sarka.vevodova upol.cz#3 Mar 30, 2019, 09:29

Vážení spoluobčané, od primátora Statutárního města Olomouc jsem obdržela vyjádření k petici Obnova lávky pro chodce nebo vytvoření úrovňového přechodu. Pokud máte zájem o celé stanovisko, prosím napište mi na e-mail. Děkuji S pozdravem Vévodová

#4 Mar 30, 2019, 09:30

Re:

#2: -  Dobrý den, již mám vyjádření primátora. Pokud Vás zajíma, prosím napište mi na mail sarka.vevodovazavináč upol.cz Děkuji Vévodová

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.