NE těžbě uhlí!
pohřeb
v pondělí ve 13 hodin má pohřeb v libici Luďan Pokorný kokořínák
Jitka Sekerová - Hořovice : Ono nestačí že jsou poničené oblasti jako Sokolovsko, Mostecko, Ostravsko a jiné průmyslově aglomerace? To už vážně chce tenhle stát připravit svůj lid a turisty i o tuto kouzelnou část naší země? To si vážně tato vláda a páni mamonáři, myslí, že je národ nechá beztrestně devastovat a plundrovat naši krásnou malou zem? Že si lidé opravdu nechájí úplně všechno líbit?
NO TO UŽ NÉÉÉÉ !!! LIDÉ VZCHOPTE SE !!!
Milan Sekera - Hořovice : Nesouhlasím s jakýmkoli cizím subjektem,který by jakýmkoli způsobem raboval naše přírodní bohatství a devastoval jakýmkoli způsobem naši krajinu!!!
Re: ...
Kur.a co tak zamyslet se proč asi tak venkov upadá? Když vesnici šoupnou pár desítek milionů, může vybudovat třeba novou infrastrukturu, postavit klidně dejme tomu aquapark, ale lidi se na vesnici stejně nevrátí! Celý systém je v prde.i, pádíme si to po dálnici do pekel!
uhlí
generacím. Nenechme volnou ruku těm, kdo se řídí heslem "Po nás potopa". František Purš olim cantor loci
15.3. 2O12 od 17. hod. na náměstí větších měst celostátní demonstrace. Já jedu do Prahy.(Václavské nám. od 17.hod)
Voda = život
Budoucnost - hledání vody na Marsu a průzkum/těžba uhlí v nových českých lokalitách jsou rozhodně věci, které moje děti k životu NEpotřebují !!!
Příroda nám nepatří!!
Tuto zemi máme pouze dočasně pronajatou od našich potomků!!
A já nechci,aby mně mé vnoučata jednou proklela!
Márty
| This discussion has been closed. |