Nesouhlasím s propuštěním Mgr. Stanislava Svobody
Re: ad stížnost na inspekci
#24: - ad stížnost na inspekci
Hronkovy vztahy se studentkami byly vždy v rámci meze, kterou nikdy nepřekročil, od toho jsou tam jiní .. takže jeho kecy jsou fakt jenom kecy a nic víc:)
A co se týče inspekce, tu bych tam poslal taky, takovej bordel se nevidí jen tak:)
Re:
Nauč se počítat..a kromě toho by mě zajímalo, kolik dalších učitelů nesouhlasilo s uveřejněním jména
Re:
Já ti rozumím, štve tě, že to podepsalo tolik lidí a že většině studentů z čajkárny to není ukradený a podporuje pana profesora. Ale tvoje komentáře ti tady nepomůžou ani nikoho nepřesvědčí. Předpokládám, že se jedná o profesora, jinak by jsi se nedržel v anonymitě a dal jsi komentář na facebook. Všechny negativní komentáře jsou od tebe, na facebooku není jediná osoba, která by by s námi nesouhlasila.
Na co je todle srovnávání s Hronkem? házením špíny na druhé Svobodovi nepomůžete...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
I ty vševěde, teď mi skoro ukápla slzička dojetí. Nikdo se tady v anonymitě nedrží, je tady víc lidí s negativníma komentářema. Než něco napíšeš, tak přemýšlej prosím tě. Na facebooku není jediná osoba která by s vámi nesouhlasila? Když se podíváš pořádně tak jich najdeš hned několik, takže si nejdřív si ověř fakta než plácneš takovou.. ehm .. kravinu.
Re: Re: ad stížnost na inspekci
#27: - Re: ad stížnost na inspekci
ok ... ale vážně si to musíme nechat líbit? Štve mě, že se to na Čajdě bere jako normální ... a taky mě štve jak to tam jde do kytek... ale to asi nejsem sama...
Re:
Na co ? Nepotkal jsem na škole člověka co by řekl, že Hronek je jeho oblíbený učitel a že by jeho hodiny někoho bavily nebo že by ho nějakým způsobem obdivoval. Navíc jeho chování je typické tak pro nějakého burana, to jak se chová ke studentům jsem ještě na žádné jiné škole neviděl, hrubé nadávky, které jdou slyšet přes chodbu, urážení jiných učitelů před studenty, ano tím teď myslím pana Svobodu, to že spolu mají problém neznamená, že ho mají řešit před studenty a snažit se je tím ovlivňovat a tohle dělal pouze jeden z nich... a proč se to řeší tady ? Protože všichni vědí, že Hronek má na řediele nějaký vliv a určitě hrál velkou roli v jeho vyhazovu a jestli měl být nějaký důvod, že se propouští na všech školách tak by to měl být on a né Svoboda. Myslím, že podpisy mluví za vše, i to kolik je tam učitelů.
Kolega Svoboda byl na Gymnáziu Čajkovského také zástupcem (členem bývalého vedení) a i na této škole si nadělal mezi některými učiteli právě pro svou důslednost, pečlivost a obyčejnou lidskou slušnost několik "nepřátel". Pro některé členy sboru může být nepříjemné, že jim jako bývalý zástupce tak trochu vidí do karet a ví, co není v úplném pořádku.
Způsob, jakým dostal výpověď, je opravdu nestandardní a není hoden gymnázia. Proč se učitel jako třídní nemůže rozloučit se svou třídou a sdělit jí, že se od září už spolu neuvidí? Proč vedení školy neuspořádá poslední den závěrečnou poradu? Proč učitelé jdou na dovolenou, aniž by znali své úvazky? (Na našem gymnáziu známe už nyní díky pracovitosti vedení nejen úvazky, ale i budoucí rozvrhy hodin...A s možnými změnami v průběhu prázdnin samozřejmě naše vedení operativně počítá.)Proč vedení Čajkovského oznámí učiteli, že ho propouští pro nadbytečnost (???), až když už je většina jeho kolegů za branami gymnázia? Odpověď je velmi jednoduchá, ale odpovězte si na ni každý sám.
Opravdu nechápu, jak se může vedení školy dobrovolně zbavit dobrého a zkušeného pedagoga, o jaké je dnes nouze...
Nejde tady už o to, aby se Stanislav vrátil zpět na gymnázium (jak ho znám, ani by už po tom nijak netoužil).Jde spíš o princip a o způsob jednání vedení školy se svými podřízenými.Podařilo se jim mezi pedagogy navodit atmosféru strachu, ale ta kvalitní práci nijak neprospívá...
Re:
Jak dlouho jsi to psal Staňo? příště se pochval ještě víc :)
Re: Re:
Nedělejte prosím té škole ještě větší ostudu. Už tak musí být spoustě lidí trapno, že mají její jméno v životopise. Děkuji.
| This discussion has been closed. |