Navrácení bývalého strážníka Jiřího Laštovky zpět do služby
Vyhrožování? NE!
Tyhle... ani nevím jak je nazvat....lidský odpad...nereagovat...dělám stejnou práci už léta a vím co to obnáší... takovým hrdinům co umí jen vyhrožovat přes zprávy se akorát tak můžeme smát...jinak držím palce
Stojím za Vaší peticí
Vyhrožovat někomu kvůli petici je opravdu ubohé. Podepsala jsem tuto petici a souhlasím s celým jejím obsahem. Každý máme právo na svůj názor, ale vše má své hranice. Vyhrožovat někomu napadením nebo dokonce smrtí je nemorální a také nezákonné.
Bílková
Re:
Také nechápu... Někteří mi to slušně a normálně ve zprávě sdělí, proč a že s tím nesouhlasí. Chapu to.
Víc je ale těch, co mi vyhrožují...
Dobrý den Pane součku přejí hodně úspěchů. Bohužel tyto reakce jsou odrazem toho, kam směřuje naše mládež a benevolentní výchová v některých rodinách. Dnešní mládež bohužel není vedená k zodpovědnost a ůctě. Naopak umí využívat vymoženosti dnešní doby. Moc dobřé ví, že se jím nesmi ublížovat, nutit do různých činností a myslí si, že je všechno zadarmo a bez práce. Jsou schopni udat i vlastní rodiče, že jim nedají kapesné, nebo nekoupí noví mobilní telefon. Držte se.
Přesně tak, policista udělal pouze to co měl udělat táta, dát ji přes hubu, ale už před deseti lety.
This comment has been removed by the person who wrote it.
To si děláš prdel Ondro? Pošli nějakou tu vyhrůžku.
Re: Re:
Od toho tady funguje Policie ČR, kde je třeba podat trestní oznámení, jinak se to nikdy nezastaví.
Re:
Ale pokud se nepletu, tak vrchní velitel MěP v Praze není nikdo ze staré gardy, ale Hřib z Pirátů. To máte primátora!!!