MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Kroměřížská výzva
shoova shsuva
Zdravím,
díky za oznámení. Před krátkým časem jsem četl, že "ON" má podporu 78% "lidí". Přiznávám, že s těmito spoluobčany mám problém, tolik takových zabedněnců neznám. Je pravda, že v testu "Koho jste volili" z 10 vzdělanců 2 odpověděli onoho mezka, přiznávám, že to byli Slováci etablovaní v ČR. Tak se ptám, jak proti této přesile se vzbouřit? Asi se musíme spojit, aby podrazák nevyhrál podobným způsobem příští volby.
www.europeanpoliticalprisoner.mypage.cz, ja uz obavy nemam.
To nevyjde
Bohužel kandidati Kromřížské výzvy nejsou akceptovatelní. Takže pokud bude zase kandidovat ing Zeman, bude zvolen. Jan Liska
Prezident Zeman zatím ze všech svých průšvihů "vybruslil". Přemýšlím, čeho se bude ještě muset dopustit, aby jeho popularita klesla a nehrozilo, že bude svými příznivci opět zvolen. Potřebovali bychom podobnou atmosféru, která nastala v r. 2015 při průjezdu US armády, kdy proruští propagátoři v čele s J. Vyvadilem halasně vyzývali k protestům. Jejich hysterie vyvolala po celé trase přepravy amerických vozidel antiakci, jíž lidé dali najevo svůj názor mj. na ruskou dezinformační kampaň. Proto o skutečný většinový názor občanů této země obavy nemám, obavy mám z letargie mnohých.
Kroměřížská výzva je skvělý počin, děkuji za něj. Jen ji nejsem jista, zda má dostatečnou publicitu.
Re:
Já ti dám zabedněnce, ty šmejde! Sám píšeš jak idiot. Nemáte šanci, vlastizrádci, banderovci, sudeťáci, islámisti a xenofilové! Už se s tím smiřte TOPáci, že ten váš zdegenerovaný nedostudovaný spící skopčák prohrál!
Re:
a proč zrovna ty si myslíš,že seš vzdělanec(rodiče ti dali na školu,uhodl sem )
Re:
jde vidět,že intelektuál může být každej hňup,jo s inteligencí je to horší s tou se člověk musí narodit.Bohužel kordač,že?
Sorry, ale pod tohle se nepodepíšu!
odkaz na papírovou verzi petice nefunguje
Dobrý den, odkaz na vytištění písemné verze petice nefunguje !!!!
Předem děkuji za opravu.
S pozdravem
Kateřina
PETICE PROTI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!!!!
PODEPISUJTE PETICI ZA ODVOLÁNÍ ESTÉBÁCKÉHO OLIGARCHY BABIŠE:
https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise
nejsem si zcela jistý, zda se mohu připojit k Vaší petici. Výhrady k osobě páně Zemanově sdílím, ovšem již od poloviny 90. let. Nepatřím tedy k lidem, kteří ve snaze nezvolit JJ knížete ze Schwarzenbergu, zvolili pana Zemana a nyní "se probudili". Nad to nepodporuji ani funkci prezidenta, co prvního státního úředníka (v českém provedení navíc s hybridními pravomocemi z mandátu vzniklého přímou volbou). SKUTEČNĚ NEJLÉPE BY STÁT REPREZENTOVAL KRÁL ČI KRÁLOVNA, A TO ZEJMÉNA V OSOBĚ SOUČASNÉHO PRETENDENTA TRŮNU Z RODU HABSBURK-LOTHRINGEN. Jedná se tedy o legitimistického nápadníka českého trůnu. JUDr. T. Kordač, Praha, [email protected]