MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Petice pro Senát
Re:
Tak si to zruš ;-) jde to v mailu, v kterém ti přišlo toto upozornění (druhý odkaz)
Které hospody v Praze to jsou?
At spojím příjemné (pivo) s užitečným (podpisem petice) :-)
velmi zdravím, držím palce, nemohu se súčastnit, jdu do nemocnice, bohužel, při rozložení sil v senátu nevěřím, že to bude mít účinek. mám pocit, že v tomto státě už nám nic nepomůže. S lítostí Červený.
Fajnorova Alena
Re:
Kde žijete, u křováků? Je to ožrale hovado, které si nevidí do ust. Moje dědi by důstojněji reprazentovali repudliku než tento rádoby prezident.
Re:
Lepší dolary než ty tvoje podělaný rublíky Ovarův fanoušku!
prosím Vás,do kdy je třeba poslat podepsané petice za odstoupení prezidenta Zemana?
Děkuji MUDr Jana Šimková
Jablonec nad Nisou
Dobrý den, jsem provozovatelem restaurace v Praze 10 Uhříněvsi, rád bych Vám poskytnul další sběrné místo. V případě zájmu mne prosím na 774089606. Hezký den. Korbel
Re:
...no jasně - konečně nás někdo řádně zviditelnil !!! ...nedá se na něj koukat a poslouchat ho taky ne, takže co s ním ?!?
velmi Vám děkuji za Vaši práci. Je ostuda, že si my Češi necháme líbit všechno a nesnažíme se změnit to, co se nám nelíbí - zejména prezidenta, který dělá ostudu naší zemi. Arch velmi ráda podeíšu a pošku poštou.
S pozdravem
Jana Tichá
už nechci aby mi ty maily chodily jo? Chápeš to?